26 / 04 / 2024

saffet bulut kentsel dönüşüm

saffet bulut kentsel dönüşüm

1994-2004 yılları arasında Bahçelievler Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Saffet Bulut, geçmişin tecrübesini kendisi için avantaj olduğunu dile getirdi. Bulut, Bahçelievler'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti

Yüreğir'deki Kentsel Dönüşüm Meclis gündemine taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunları Meclis'te gündeme getirdi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm projesine ilişkin harekete geçildi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kentler fiziksel ve işlevsel olarak değişir ve dönüşürken, İstanbul'da kentsel dönüşümün daha da önem kazandığını belirtti.

TOKİ'den 40 ilde 110 kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, TOKİ'nin 40 şehirde toplam 110 kentsel dönüşüm projesi hayata geçirdiğini dile getirdi.

Yozgat'ta seçimi kazanan muhtardan kentsel dönüşüm müjdesi!

Şeyh Ahmet Efendi Mahallesi'ndeki muhtarlık seçimini kazanan Gülseven Sevimli Bulut, kentsel dönüşüm ile ilgili müjdeler verdi.

Ömer Bulut: Kentsel dönüşümde herkes sorumluluktan kaçıyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada kentsel dönüşümde sıkıntı yaşanan riskli binalarla ilgili “Burada herkes sorumluluktan kaçıyor. Yerel yönetimlerin sorumluluğu aslında bu işte daha fazla. Çünkü hastalık neyse onu önce teşhis etmek gerekiyor” diye konuştu.

Uğur Bulut: Deprem değil, çürük yapılar öldürüyor!

Keçiören Belediyesi Kaymakamı Uğur Bulut, İzmir'deki deprem sonrasında açıklamalarda bulundu. Bulut, ''Deprem öldürmüyor, çürük yapılar öldürüyor. Özellikle deprem bölgelerindeki kentsel dönüşümleri ivedilikle yapmalıyız'' dedi.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Kentsel dönüşümle güvenli yapılar!

Toplu Konut idaresi Başkanı (TOKİ) Ömer Bulut, TOKİ Dergi’nin bu ay yayımlanan sayısında kentsel dönüşümün önemini anlattı...

Kağıthane'de kentsel dönüşümle bir projelendirme yapacağız!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "Bu alanla ilgili kısa vadede boşlatılan 24 bina ile birlikte mevcutta yarım kalan kentsel dönüşümle bir projelendirme yapacağız" dedi...

Çamlıca Camii etrafında kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "İstanbul Gaziosmanpaşa, Esenler ve Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda, Çamlıca Camii etrafının düzenlenmesi amacıyla etrafıyla ilgili kentsel dönüşüm ihale aşamasına getireceğiz" dedi...

134 ilçede 163 kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanı Bulut, şu anda 59 il, 134 ilçede 163 kentsel dönüşüm çalışmasının devam ettiğini belirtti...

Kentsel dönüşüm 2017'de hızlandı!

Yıkım Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut: "Marmara depreminin üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen 'Depreme tam olarak hazırız' diyemeyiz ama kentsel dönüşümde faaliyetler çok hızlı şekilde ilerliyor" dedi.

saffet bulut kentsel dönüşüm Haberi

saffet bulut kentsel dönüşüm


CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı Saffet Bulut, kentsel dönüşümü sadece kendilerinin yapabileceklerini söyledi. 1994-2004 yılları arasında Bahçelievler Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Saffet Bulut, geçmişin tecrübesini kendisi için avantaj olduğunu söyledi. Bahçelievler'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Bulut, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bahçelievler'in depreme dayanıklı binalara ihtiyacı olduğu gibi, Bahçelievler'in yeşil alanlara da ihtiyacı var. Bahçelievler'de yeşil alanları çoğaltmanın yolu kentsel dönüşümden geçiyor. Bahçelievler'de otopark sorununun çözümü de kentsel dönüşümden geçiyor. Bahçelievler'de trafiğin ve ulaşımın düzenlenmesi kentsel dönüşümden geçiyor. Bahçelievler'de adam gibi kentsel dönüşüm yaparsanız her şeyi çözersiniz. Bunu yapabilmek için yüreğinizi ortaya koymanız lazım, dört elle sarılmanız lazım ve bedeninizi taşın altına sokmanız lazım". 


"SEÇİMİ AÇIK ARA FARKLA ALMAYI HEDEFLİYORUZ" 

Belediye başkanlığı sürecinde Bahçelievler'i İstabul'da yaşamak istenen birinci ilçe durumuna...