18 / 04 / 2024

Sağlam Park projesi

Sağlam Park projesi

Sağlam Park satış ofisi ile 0212 474 74 80 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Toplam 105 tane dairenin yer aldığı proje E-5 ve TEM Otoyolu'na yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Ekonomistten dönüşüm tepkisi: İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ kentin en sağlam bölgesine gitti!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay,  resmi X sosyal medya hesabından, KİPTAŞ Karanfilköy projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Özonay, İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ'ın kentin en sağlam bölgesine gittiğini dile getirdi. İşte Özonay'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 80'i bitti!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın yakınında 60 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Çikolata Park Projesi'nin, yüzde 80'i tamamlandı. Projenin kısa sürede tamamlanarak açılması planlanıyor.

11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde fiyatlar 446 bin TL'den başlıyor. Lansmanı bugün yapılan projede yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. İşte 11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi...

Buca Şirinyer Parkı Projesi itirazlarına ret!

Buca'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin yapacağı Şirinyer Parkı Projesi'ne olanak sağlayan imar planlarına yapılan itirazlar Büyükşehir Meclisi tarafından reddedildi.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Sağlam Park Güneşli'de fiyatlar 460 bin TL'den başlıyor!

Sağlam Park Güneşli'de dairelerin alanları 115 metrekareden başlıyor, 150 metrekareye kadar ulaşıyor. Toplam 21 kat, 105 adet konut bulunan projede daire fiyatları 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çamlık Koru Park projesi Erbaa'nın ana yapılarından biri olacak!

Hüseyin Yıldırım, “Çamlık mesire alanına inşa edilecek olan Erbaa Koru Park Projesi, yapımına Gazi Bulvarımızdan başladığımız meydan ve çarşı merkezi sağlıklaştırması ile birlikte 2016 yılında hayata geçireceğimiz önemli bir proje." dedi.

Güneşli Sağlam Park ulaşım!

İnşaat çalışmalarının 2015 yılının Mart ayında başlandığı proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Güneşli Sağlam Park ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor.

Sağlam Park Güneşli'de teslimler 2016'da!

Sağlam İnşaat imzası ile 105 daire olarak Güneşli'de yükselen Sağlam Park Güneşli projesinde lansman öncesi döneme özel ilk 10 daire için cazip bir fırsat sunuluyor.

Sağlam Park Residence satılık daire fiyatları!

Sağlam İnşaat tarafından İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Güneşli’de hayata geçirilen , 105 daireden oluşuyor. İşte Sağlam Park Residence satılık daire fiyatları...

Sağlam Park Güneşli satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Sağlam Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Güneşli Sağlam Park lokasyon!

21 kat şeklinde yükselen projede daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Güneşli Sağlam Park lokasyon bilgisi kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli 'de hayata geçiriliyor.

Sağlam Park projesi Haberi

Sağlam Park projesi

Sağlam İnşaat imzası ile yükselen Sağlam Park Rezidans'ta konut fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. 


Sağlam Park satış ofisi telefon numarası 0212 474 74 80 olarak belirlendi. Projede konutların büyüklükleri 115 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. 


Güneşli Sağlam Park Konutları Kuyumcukent, TEM, Metro Grosmarket, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havaalanı, 212 AVM, E-5, ve Basın Ekspres Yolu'na yakın mesafede bulunuyor. 


İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa edilen Sağlam Park Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor. 


Bağcılar Sağlan Park'ın ortak yaşam alanları; buhar odası, misafir otoparkı, çardak, çocuk parkı, plates salonu, kapalı otopark ve spor salonu, sauna, yürüyüş alanları, basketbol sahası, açık otopark, süs havuzundan...