16 / 04 / 2024

Şahinbey uzay çatılı pazaryeri

Şahinbey uzay çatılı pazaryeri

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesi’ne yaptırılan ve ilçenin en büyük semt pazarı olma özelliği taşıyan Narlıtepe Semt Pazarı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından inşa edilen Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı.

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından İncilikaya Mahallesi’nde hayata geçirilen uzay çatılı pazar yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap'ın temeli atılıyor!

Tarih Koridoru Projesinin en önemli ayağını oluşturacak olan Kültür Tepesi 2. Etap'ın temeli atılıyor. Projenin 8 ayda tamamlanması planlanıyor.

Yozgat Yerköy'deki EBK'nın atıl binaları yıkılıyor!

Yozgat Yerköy ilçesi 100. Yıl Mahallesi’nde 1994 yıllında inşa ettirilip, kaba inşaatı tamamlanan Et Balık Kurumuna ait atıl durumdaki binaların yıkımına başlanılması tepkiyle karşılandı

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinin temeli bugün atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin başlattığı Türkiye'de "yüzde 100 uzlaşmayla yerinde kentsel dönüşümün" temeli bugün atılıyor. İnşaatını Folkart'ın üstlendiği projenin ilk etabında 313 konut ve işyeri inşa edilecek

Zonguldak Filyos Limanı’nın temeli bugün atılıyor!

538 milyon liralık Filyos Limanı’nın temeli bugün Başbakan Yıldırım'ın da katılacağı törenle atılıyor.

Antalya Tekel Deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı!

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu

Bursa'ya Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi’nde Türkiye’nin kendi astronotunu yetiştirmesini hedefliyor. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Gökmen projesiyle uydumuz için uzaya kendi astronotumuzu göndereceğiz” dedi.

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Engelsiz Yaşam Merkezinin temeli yarın atılıyor.

Şehitkamil'deki Uzay Çatılı Pazar Yeri'nin inşaatı başladı!

Şehitkamil Belediyesi, İncilikaya Mahallesi’ne vatandaşların ihtiyacını karşılayacak Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor. 2 bin 60 metrekare üzerine kurulacak Uzay Çatılı Pazar yerinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde başladı.

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme Metro Hattı'nda ilk adım atılıyor!

İstanbul'da Marmaray'a kardeş olarak hizmete alınması planlanan Kazlıçeşme- Söğütlüçeşme Metro Hattı'nda ilk adım atılıyor.

Şahinbey Köprülü Kavşağı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karataş bölgesindeki “Şahinbey Köprülü Kavşak” ın açılışını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak yaptı.

Şahinbey uzay çatılı pazaryeri Haberi

Şahinbey uzay çatılı pazaryeri


Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesi’ne yaptırılan ve ilçenin en büyük semt pazarı olma özelliği taşıyan Narlıtepe Semt Pazarı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Pazar alanı içerisinde düzenlenen törene, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Pazar esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Şimşek: “Tahmazoğlu Türkiye’nin En Çalışkan En Başarılı Başkanı”

Törende konuşma yapan Bakan Mehmet Şimşek, içinde kolon bulunmayan bu büyüklükte bir pazar yerinin Ankara’da dahi çok az olduğunu söyledi. Vatandaşlara hem Türkçe hem Kürtçe seslenen Bakan Şimşek, “ Şahinbey Belediye Başkanımızı, gerçekten burada olduğu için söylemiyorum Türkiye’nin en çalışkan en başarılı belediye başkanını gerçekten yürekten tebrik ediyorum. Abartmıyorum ama Ankara’da bile bu kadar modern çelik konstrüksiyon pazar yeri çok...