27 / 04 / 2024

Sait Kozacıoğlu özgeçmiş

Sait Kozacıoğlu özgeçmiş

2002-2004 döneminde Mimarlar Odası 'nın 2. Başkanlığı'na seçilen Mimar Sait Kozacıoğlu kimdir? Sait Kozacıoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Sait Kozacıoğlu'nun hayatı...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Kozacıoğlu Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kozacıoğlu Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vefa Kozacıoğlu tarafından kuruldu.

7 soruda ertelenen Emlak Konut Saraçoğlu ihalesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın dev projesi Ankara Çankaya Saraçoğlu ihalesiyle ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Peki ihale iptal mi edildi yoksa ertelendi mi? İşte 7 soruda Emlak Konut Saraçoğlu ihalesinin ertelenme süreci...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Miami'den ev mi aldı?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, Miami tatilinden döndü. Çift, Amerika'da ev satın aldıkları iddialarıyla ilgili açıklama yapmadı.

Zeki Toçoğlu: Dönüşümde yatay büyümeden yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen Vizyon Toplantısı’na katıldı. Toçoğlu, “Yüksek katlı yapılar gelişmişlik göstergesi olamaz'' dedi.

Manisa'daki 300 yıllık Donbaycıoğlu Hanı restore ediliyor!

Manisa'nın Akhisar ilçesindeki Donbaycıoğlu Hanı, Akhisar Ticaret Borsası tarafından restore ediliyor. Alhat, yaklaşık 300 yıllık geçmişe sahip Donbaycıoğlu Hanı'nın restorasyonunu üstlendiklerini belirtti.

Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektöründe merak edilenleri yanıtladı!

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun evine mi taşınıyor?

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu'nun evine taşınmıyor Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu 5.5 aydır aşk yaşıyor. Haziran başından bu yana Londra, Bodrum ve Marmaris’te tatil yapan sevgililer 1 hafta önce İstanbul’a döndü.

Çorum'daki Turhan Kılıçoğlu stadı AVM mi olacak?

ÇORUM’un 10 bin kişilik Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresinde bulunan spor tesisleri yerine alışveriş merkezi inşaatı için ihale yapıldı.

Baba evini oğluna satabilir mi?

Babanızın bir evi olduğunuzu ve oğlu olarak size satmak istediğinizi farz edelim. Peki, bir baba evini oğluna satabilir mi? Babanın evini oğluna satması için gerekenler nelerdir?

Sait Kozacıoğlu özgeçmiş Haberi

Sait Kozacıoğlu özgeçmiş

Sait Kozacıoğlu kimdir?

1948 Tarsus doğumlu olan Sait Kozacıoğlu, 1966-1980 yıllarında Ankara’da, 1980-1992 yıllarında Kopenhag-Danimarka’da yaşadı. 1966 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde mimarlık eğitimine başlayan Sait Kozacıoğlu, 1968’de gelişen öğrenci hareketinin yöneticilerindendir. 


1971-1973 yıllarında Dev-Genç Davası sanığı olarak 30 ay tutuklu kalmıştır. 1974 yılındaki mezuniyetinden itibaren meslek politikasında aktif olan Sait Kozacıoğlu, 1970'li yıllarda Mimarlar Odası ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nde yönetim kurulu üyeliği yapmış; bu dönemde Teknik Eleman Kurultayı, Konut Kurultayı, Yerel Yönetim Kurultayı ve Mimarlık Eğitimi Semineri'ni gerçekleştirmiştir. 


Sait Kozacıoğlu 1978'de Tarım Satış Kooperatifleri Merkez Birliği Araştırma ve Uygulama Bürosu'nun kurulmasına katılmış ve bu kuruluşta mimari bölüm başkanlığı yapmıştır. Bu çalışma döneminde kooperatif örgütlenmesi ve katılımcı kalkınma üzerinde görüş geliştirmiş ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Dünya Bankası gibi...