19 / 03 / 2024

Sakarya Akçay Barajı son durum

Sakarya Akçay Barajı son durum

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Akçay Barajı'nın gövde yüksekliği 25 metreye ulaştı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı oluşturmak amacıyla hayata geçirilen Akçay Barajı’nda gelinen son nokta ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Sakarya'ya 3 yeni HES geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bin metre rakımlı Pamukova Eskiyayla havzasında hayata geçirilen Akçay Baraj Projesi’nde gelinen son nokta ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toçoğlu 3 yeni HES projesinin de müjdesini verdi...

Sakarya Akçay Barajı 100 milyon TL'ye mal olacak!

SASKİ tarafından Pamukova Eskiyayla havzasında yapımı devam eden Akçay Barajı’nı ziyaret eden SAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri projeyle ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Sakarya Akçay Barajı’nın gövdesi yükseliyor!

Akçay Barajı yapım çalışmalarında yeni bir aşamaya geçtiklerini belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Akçay Barajı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Sakarya'ya 100 milyonluk baraj geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akçay Barajı ve İsale Hattı projesi kapsamında Arifiye’de devam eden isale hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Sakarya Akçay Barajı’nda son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada, Akçay Barajı’nda çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi...

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

Stn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akçay tarafından kuruldu. 

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Akçay tarafından kuruldu.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Ardıç Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ardıç Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Akçay tarafından kuruldu.

Obe Yapı Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obe Yapı Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Akçay tarafından kuruldu.

Etd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Akçay tarafından kuruldu.

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeyntinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akşayıcı tarafından kuruldu.

Sakarya Akçay Barajı son durum Haberi

Sakarya Akçay Barajı son durum


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehrin en büyük projeleri arasında yer alan Akçay Barajı için geri sayımın başladığını belirtti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bir yerel yönetim tarafından inşa edilen ilk baraj olma özelliğini taşıyan Akçay Barajı’nın Sakarya’nın gurur duyulacak eserlerinden birisi olacağını belirten Yüce, “Sayın Cumhurbaşkanımız da geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği bir konuşmada yerel yönetimlerin baraj inşa etmesinin lokaldeki su ihtiyacını giderme ve su potansiyelini en doğru şekilde değerlendirme noktasındaki verimliliğine vurgu yapmışlardı. Çok şükür biz bunu başaran ilk şehir oluyor, şehrimizin su potansiyelini en doğru şekilde kullanmak için projeler hayata geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

Yağış rejimi takip edildi


Akçay Barajı’nı Pamukova’nın yaklaşık bin metre rakımlı Eskiyayla bölgesinde inşa ettiklerini dile getiren Yüce, “Akçay Deresi bu bölge üzerinden...