26 / 04 / 2024

Sakarya Erenler içmesuyu yatırımları

Sakarya Erenler içmesuyu yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler ilçesinin tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi.

Sakarya Erenler'de 42.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan gayrimenkulü 42 milyon 190 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Erenler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Sakarya Erenler Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kentsel dönüşüm için imar planlarına onay verildi.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Sakarya Erenler'de 6 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Sakarya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Kozluk Mahallesi 2419 ada, 155 parselde yer alan iş yerini 5 milyon 960 bin 422 TL'ye icradan satıyor...

Erenler Yavuz Selim'de imar değişikliği komisyonda!

Sakarya Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Yavuz Selim Caddesi’nde imar değişikliği teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

Sakarya Erenler kentsel dönüşümle değerlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve teknik heyeti, Erenler Belediye Başkanı Kılıç ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Başkan Yüce, "Roman vatandaşlarımızın ikamet ettiği bölgeyi kentsel dönüşüme tabii tutacak ve yeni bir yerleşim yeri oluşturacağız” dedi.

Sakarya Erenler ada bazlı dönüşecek!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde gündemin en önemli konusu kentsel dönüşüm oldu. Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Ada bazlı yapılacak dönüşüm projelerinde birlikte çalışabiliriz” diye konuştu.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Sakarya Erenler'de 144 konut hak sahibine teslim edildi!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde belediye tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaatına başlanılan 4 bin konutun yapımı tamamlandı. Proje kapsamında 144 konutun teslimi gerçekleşti.

Sakarya Erenler içmesuyu yatırımları Haberi

Sakarya Erenler içmesuyu yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler ilçesinin tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin altyapı ve içmesuyu geleceğini garanti altına alacak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Toçoğlu, “Bayram öncesinde Karasu ve Kocaali ilçelerimizde içmesuyu; Ferizli ve Söğütlü ilçelerimizde ise kanalizasyon ve içmesuyu projelerimizin çalışmalarını başlatmıştık. Şimdi de Erenler ilçemizin tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projemizi hayata geçiriyoruz. İnşallah 23 Eylül Cuma günü vatandaşlarımızın da katılımıyla düzenleyeceğimiz törenle projemizde ilk kazmayı vuracağız” ifadelerini kullandı.


200 Kilometrelik Yeni Hat

Proje ile Erenler’in tüm içmesuyu altyapısını yenileyeceklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin altyapı ve içmesuyu geleceğini garanti altına alacak projeleri şehrimiz için hayata geçiriyoruz. Erenler ilçemiz için hazırladığımız 25 milyonluk yatırımla ilçemizin tüm mahallelerinin içmesuyu altyapısını...