29 / 03 / 2024

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm 2. etap

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm 2. etap

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. İkinci etapta ilk temelin beton dökülmesi çalışmalarına Belediye Meclis Üyeleri de katılarak incelemelerde bulundu.

Sakarya Erenler'de 2. etap kentsel dönüşüm projesi başladı!

Erenler Belediyesi 144 konuttan oluşan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesine başladı. Belediyenin toplantı salonunda düzenlenen imza protokolünden sonra ihaleyi alan firma ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

Sakarya'da konut ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf imarlı arsayı kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den de muaf.

Belediyeden ticaret alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı...

Sakarya Erenler'de 42.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan gayrimenkulü 42 milyon 190 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Erenler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Sakarya Erenler Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kentsel dönüşüm için imar planlarına onay verildi.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Sakarya'daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Sakarya Erenler Kamışlı Mahallesi'nde arazi satışı nedeniyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti...

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

İller Bankası Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını dile getirdi. 

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm 2. etap Haberi

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm 2. etap

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. İkinci etapta ilk temelin beton dökülmesi çalışmalarına Belediye Meclis Üyeleri de katılarak incelemelerde bulundu.


17 Ağustos depremi sonrasında Cap Anamur prefabrikleri ve okulu olarak bir süre hizmet verilen, Küpçüler Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde kalan alanda Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm ikinci etabın temeli atıldı. Erenler Belediyesi Meclis üyeleri, 144 konut ve 12 bloktan oluşacak olan Dubleks ve triplex dairelerin yapımına başlanan şantiye alanına giderek temel atma çalışmalarını yerinde incelediler.


Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yapmış olduğu açıklamada; “Bir sene içeresinde tamamlanması planlanan 80 metrekareden 124, 132, 175 ve 190 metrekarelik dubleks ve tripleks dairlerden oluşacak Kentsel Dönüşüm ikinci etap projemizin çalışmalarını meclis üyelerimiz ile birlikte inceledik. Çalışmalar hızlı bir şekilde başladı. İlimizin...