29 / 03 / 2024

sakarya erenlerde kentsel dönüşüm haberleri

sakarya erenlerde kentsel dönüşüm haberleri

Erenler Belediyesi’nin öncelikli projeleri arasında bulunan ve Başkan Öztürk’ün olmazsa olmazım dediği Erenleri sil baştan dönüştürecek olan büyük kentsel dönüşüm projesi ile ilgi teknik çalışmaların tamamlandığı açıklandı...

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada Sakarya için bu saatten yapılacak en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşüme parsel değil ada bazlı formül gerekiyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentsel dönüşün önemine vurgu yapan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz güvenli şehir, sağlam binalar için kentsel dönüşümün olmazsa olmaz olduğunu söyledi. 

Sakarya Erenler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Sakarya Erenler Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kentsel dönüşüm için imar planlarına onay verildi.

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

İller Bankası Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm için yeni fon önerisi!

Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu başkanlığında toplandı. Kentsel dönüşüm çalışmaları için fon kurulması yönünde öneride bulunuldu. 

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya'da öncelik kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve birlik yönetimi ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlandığını dile getirdi. 

Sakarya'da kentsel dönüşümle 70 bin yapı yenilenecek!

 AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda yaptığı konuşmada Sakarya'da devam eden deprem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Sakarya'nın öncelikli gündemi 'kentsel dönüşüm'!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı seçilen AK Parti Milletvekili Uncuoğlu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentsel dönüşümü masaya yatırdı.

Sakarya'da kentsel dönüşüm işlemleri bakanlık onayıyla başlayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya'da bakanlık onayıyla kentsel dönüşüm işlemleri başlayacak" dedi.

sakarya erenlerde kentsel dönüşüm haberleri Haberi

sakarya erenlerde kentsel dönüşüm haberleri

Erenler Yenimahalle ve Küpçüler bölgesinde 666 Dönümlük 2 mahalleden oluşan alanda binaların yıkılarak yeniden inşa edilmesini sağlayacak kentsel dönüşüm projeleri tamamlandı.


Erenler Belediyesi’nin öncelikli projeleri arasında bulunan ve Başkan Öztürk’ün olmazsa olmazım dediği Erenleri sil baştan dönüştürecek olan büyük kentsel dönüşüm projesi ile ilgi teknik çalışmaların tamamlandığı açıklandı. Kentsel dönüşüm sürecini güvenli ve emin adımlarla devam ettirdiklerini açıklayan Başkan Öztürk ilçe halkını sağlıklı konutlara kavuşmanın yanında evi olmayan birçok insanı da ev sahibi yapmayı amaçladıklarını söyledi. Öztürk, “Biz ilçemizdeki kentsel dönüşümü yerinde gerçekleştireceğiz. Yıllardır yaşadığımız mahallemizde, dostlarımızla, komşularımızla ve önem verdiğimiz değerlerimizle yine iç içe olacağız ve hep bir arada ekmeğimizi, en önemlisi hayatımızı paylaşmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde projelerin vatandaşa ve kamuoyuna tanıtımını gerçekleştireceğiz” dedi.


“TASLAK PROJELER HAZIR”


Başkan Cavit Öztürk,...