26 / 04 / 2024

Sakarya Hacımercan Spor Kompleksi

Sakarya Hacımercan Spor Kompleksi

Hacımercan Spor Kompleksi Projesi’nde gelinen son noktayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sapancalı kardeşlerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz.

Sakarya'da 'Yaşayan Stadyum' tanıtıldı!

Sakarya Erenler'de bulunan statta basın mensuplarıyla buluşan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, ''Yaşayan Stadyum" projesini tanıttı. 

Kayseri Hacılar Stadyumu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, hayırsever Fevzi Mercan tarafından verilen katkılarla inşa edilen ilçe stadyumunun yüzde 90'ı tamamlandı.

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sapanca Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sapanca’da inşa çalışmaları süren spor tesislerinde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin kişilik tribünlerimiz tamamlandı. Zeminde gerekli çalışmalar sona erdi.” dedi.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Sapanca Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı bitti!

Sapanca Spor Tesisleri'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Sapanca Hacımercan’da inşa edilen tesisin kaba inşaatı tamamlandı.

Sapanca Spor Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca Hacımercan'da inşa edilen spor tesislerinde çalışmalar tamamlanıyor...

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Sapanca Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sapanca Spor Tesisi'nin temeli atıldı.

Sakarya Taraklı Spor Tesisleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Yeni Sakarya Stadı 27 Eylül'de açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı arayarak, Sakarya’da yapımı devam eden stadyumun 27 Eylül’e yetiştirilmesi talimatı verdi.

Sakarya Hacımercan Spor Kompleksi Haberi

Sakarya Hacımercan Spor Kompleksi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Hacımercan Spor Kompleksi Projesi’nde devam eden hazırlık çalışmalarını inceledi. Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar’ın da yer aldığı incelemede projede atılacak adımlar ele alındı.


Yeni Spor Kompleksi

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’den Hacımercan Spor Kompleksi ile ilgili atılacak adımları da dinleyen Toçoğlu, daha sonra konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Toçoğlu, “Sapancalı kardeşlerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz. Hacımercan Spor Kompleksi’nin proje alanında zemin düzenleme çalışmalarımız sonlanmak üzere. Bu çalışma tamamlandıktan sonra yeni spor yatırımının projesini netleştireceğiz. Ardından da ihaleyle ilgili hazırlıklarımız başlayacak” diye konuştu.


Sapanca’ya Değer Katacak

Başkan Toçoğlu, “Hacımercan’a yaptığımız son ziyarette mahalle sakinlerine yeni bir spor kompleksi müjdesi vermiştik. İlçe...