26 / 04 / 2024

sakarya hastane projeleri

sakarya hastane projeleri

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, gazetecilerle buluştuğu akşam yemeğinde, başlayacak olan devam eden projeler hakkında konuşarak, genel bir değerlendirmede bulundu.

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Sakarya Şehir Hastanesi'ne start verildi!

Sakarya'da yapılması planlanan 1000 Yataklı Şehir Hastanesi'nin proje ihalesini kazanan firma belli ortaya çıktı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara başlayıp hastane projesine başladı.

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Sakarya'da 3 hastane inşaatını yarım bırakan firmaya ceza!

Sakarya'da inşaatı süren 3 hastaneyi yarım bırakan Kocaeli merkezli inşaat firmasına Resmi Gazete'de yayınlanan karar göre ihale yasağı getirildi.

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sakarya'ya 47 yeni sağlık tesisi kazandırdık!

Sakarya'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sağlıkta toplam bin 335 yataklı, 17'si hastane olmak üzere, 47 adet sağlık tesisini şehrimize kazandırdık'' diye konuştu.

Sakarya'ya bin yataklı hastane müjdesi!

Sağlık alanında çok büyük işler yapıldığını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, bin yataklı hastane için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ihale yapılacak iller arasında Sakarya'nın da bulunduğunu müjdeledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Sakarya’ya bin yataklı hastane müjdesi!

AK Parti Kaynarca İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’ne katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kente bin yataklı hastane inşa edileceğinin müjdesini verdi.

sakarya hastane projeleri Haberi

sakarya hastane projeleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, bin yataklı hastane için yer hazırlıkları yapıldığını söyledi. 


SAKARYA'DA BAKAN BEKLENTİSİ

İlk olarak Sakarya milletvekilleri arasından 'Bakan' çıkar mı? sorusuna cevap veren Üstün, şehirdeki bakan beklentisinin normal olduğunu ifade ederek, "Bu Başbakanımızın inisiyatifinde olan bir şeydir. Sakarya'da bakanlı ve bakansız dönemler oldu. Bakansız olduğu dönemlerde de hak ettiği hizmeti aldı. Arkadaşlarımızın hepsi bakan olacak düzeydedir. Bu şehrin bir genel başkan yardımcısı olması da önemli. Genel başkan yardımcılığı bakanlığın da üzerinde bir pozisyon. Vatandaşlar bunu belki böyle görmüyor ama öyle" dedi.


BİN YATAKLI HASTANE PROJESİ

Üstün, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 7 Haziran seçimleri öncesinde müjdelediği bin yataklı hastane projesi hakkında konuşarak, Sağlık ve Kalkınma Bakanlığı'nın proje konusunda devreye girdiğini söyledi. "Başbakanımızın verdiği sözler havada kalmaz"...