19 / 04 / 2024

Sakarya İmam Hatip Lisesi son durum

Sakarya İmam Hatip Lisesi son durum

Yapımı tüm hızıyla devam eden İmam Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Eski Valilik Konağı arazisinde 3 blok olarak inşa ettiğimiz İmam Hatip Lisesi’nde çalışmalarımızda sona yaklaşıyoruz" dedi

Sakarya eğitim külliyesinde son durum ne? 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi’nde 2. kat tabliyeleri tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce inşaat alanını ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Sakarya'da eğitim külliyesi inşa ediliyor!

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, külliye inşaatında incelemelerde bulundu. 

Sakarya İmam Hatip Lisesi inşaatında son durum ne?

Sakarya'da inşa edilen 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İmam Hatip Lisesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi için ilk beton döküldü!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların olduğu alanda yapılacak 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi projesi için ilk beton döküldü.

Sakarya'da 48 derslikli okul için kazı ve dolgu çalışmaları başladı!

Yıkımı yapılan Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan  48 derslikli okul projesinde kazı ve dolgu çalışmaları başladı.

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul inşa edilecek!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana hayata geçirilecek 24 derslikli 2 yeni okul için temel atma işlemleri en kıza zamanda başlayacak.

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Büyükçekmece Belediyesi imam hatip okulu camisinin minaresini yıkıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, inşaatı devam eden Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi’nde 11 aydır buluna tatbikat caminin minaresini yıkmak için bugün harekete geçti.

Bulancak İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı bitti!

Giresun'un Bulancak ilçesinde yapımına başlanılan İmam Hatip Lisesi inşaatı bitirildi.

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Binanın 2019/2020 eğitim öğretim yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

Sakarya İmam Hatip Lisesi son durum Haberi

Sakarya İmam Hatip Lisesi son durum


Eski Valilik Konağı arazisinde yapımı tüm hızıyla devam eden İmam Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Eski Valilik Konağı arazisinde 3 blok olarak inşa ettiğimiz İmam Hatip Lisesi’nde çalışmalarımızda sona yaklaşıyoruz. İnşallah, İmam Hatip Lisemiz 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında eğitime başlayacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Eski Valilik Konağı arazisindeki 15 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen İmam Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Projenin yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirileceğini belirten Başkan Toçoğlu, şehre değer katan hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerinin altını çizdi. Toçoğlu, “Eski Valilik Konağı arazisinde 3 blok olarak inşa ettiğimiz İmam Hatip Lisesi’nde çalışmalarımızda sona yaklaşıyoruz. İmam Hatip Lisesi 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında eğitime başlayacak” diye konuştu.


Şehre Önemli Katkı Sağlayacak

Eğitime gereken destekleri vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekleyen...