25 / 04 / 2024

sakarya maltepe tesisleri projesi

sakarya maltepe tesisleri projesi

Maltepe Sosyal Tesislerini halkın kullanımına sunacak proje 28 Temmuz Perşembe günü ihaleye çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi 35 dönümlük bu alana içerisinde tüm sosyal donatı alanlarının yer alacağı yepyeni bir yaşam merkezi inşa edecek.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışamalar hakkında açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “37 yıllık su kulesinin çatı imalatları tamamladık. Cam montajları gerçekleştirildi. Asansör montajı ise tamamlanmak üzere." dedi.

Sakarya Erenler'deki hal tesisleri 38.2 milyon TL'ye satılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler İlçesi'ne bağlı Erenler Mahallesi'ndeki hal tesislerini ihale ile satıyor. Satış ihalesi 16 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Sakarya Adakule'nin çatısı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Maltepe Park’ın inşa çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri açılışa hazırlanıyor!

Kocaali Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tesisimizde bulunan binanın inşası sona erdi, açılış için gün sayıyoruz.” dedi.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri’ndeki çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri yıl içinde açılacak!

Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri'nin yıl içerisinde açılacağını söyledi.

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri'nde sona doğru!

Kocaali Sosyal Tesisleri’ni inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz sosyal tesisler hızla tamamlanıyor. Binamızda sona yaklaştık.” dedi. 

Kocaali Sosyal Tesisleri’nin yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaali Sosyal Tesisleri’nin inşaatını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Binamız yüzde 75, çevre düzenlemelerimiz ise yüzde 70 seviyelerinde tamamlandı” dedi.

sakarya maltepe tesisleri projesi Haberi

sakarya maltepe tesisleri projesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun şehre müjdesini verdiği bir proje daha yapım ihalesine çıkıyor. Adapazarı Maltepe Sosyal Tesislerini halkın kullanımına sunacak olan yeni yatırımın 28 Temmuz Perşembe günü ihalesi yapılacak. Daha önce Başkan Toçoğlu tarafından proje kamuoyunun beğenisine sunulmuş, kısa süre içerisinde ihale tarihinin netleşeceği ifade edilmişti. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ihalenin hemen ardından projede ilk kazmanın kısa bir süre içerisinde vurulacağı ilan edildi.


Zengin Sosyal Donatı Alanları

35 dönümlük alana kazandırılacak yeni yaşam alanı, içerisinde birbirinden zengin sosyal donatı alanlarını da barındıracak. Projede sosyal tesis binası yer alıyor. Bu binada derslikler, idari odalar, kafeterya, teknik odalar, mescid ve diğer alanlar halkın kullanımına sunulacak. Ayrıca yaşam alanının diğer bölgelerinde toplanma ve oturma alanları, otopark alanları, çocuk oyun alanları, giriş takı,...