29 / 03 / 2024

Sakarya Pamukova Spor Salonu ne zaman yapılacak

Sakarya Pamukova Spor Salonu ne zaman yapılacak

CHPli Erdoğan Sakarya Isır ve Pamukova İlçe Başkanı Ali Teke, Pamukova Spor Salonu, yüzme havuzu ve stadında incelemelerde bulundu. Teke, spor salonunun çürümeye terk edildiğini söyledi.

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediye 3 arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova, Pamukovaköy'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediyeden o ilde satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonları! 

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan 2 adet akaryakıt istasyonunu kiraya veriyor. İşte detaylar...

Sakarya'da 'Yaşayan Stadyum' tanıtıldı!

Sakarya Erenler'de bulunan statta basın mensuplarıyla buluşan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, ''Yaşayan Stadyum" projesini tanıttı. 

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sapanca Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sapanca’da inşa çalışmaları süren spor tesislerinde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin kişilik tribünlerimiz tamamlandı. Zeminde gerekli çalışmalar sona erdi.” dedi.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Sapanca Spor Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca Hacımercan'da inşa edilen spor tesislerinde çalışmalar tamamlanıyor...

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Sakarya Pamukova Spor Salonu ne zaman yapılacak Haberi

Sakarya Pamukova Spor Salonu ne zaman yapılacak

Sakarya Isır ve Teke, Pamukova Spor Salonu, yüzme havuzu ve stadında incelemelerde bulunarak, “Maalesef yatırım yapıldıktan sonra belediyeye geçen bu yerlerin bakımları yapılmamış ve çürümeye terk edilmiş. Spor salonunun kapısında belediyenin adı yazıyor ama atıl halde çürümeye terk edilmiş. Burası yakın zamana kadar önemli turnuvalara ev sahipliği yapıyordu. Şimdi ise hali içler acısı. Güreş salonu olarak inşa edilen ancak sonradan havuza dönüştürülen yüzme havuzu da atıl olarak bekliyor. Buralar adeta kaderine terk edilmiş. Pamukova bunu hak etmiyor. Futbol sahası da bunlardan farksız değil. Futbol sahasında yağmur yağmazsa maç yapılıyor ancak soyunma odaları çok kötü. Maç izlemeye gelen misafirler için tuvalet bile yok. Bu tesise acilen sahip çıkılması gerek. Bu tesisle ilgili bir rapor hazırlayarak Sakarya vekilimiz Engin Özkoç’a dosya...