19 / 04 / 2024

sakarya park

sakarya park

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “İçerisinde yürüyüş yolları, dinlenme, oyun ve spor alanları, otopark, restoran, sosyal tesis, seyir terasları ve Necip Fazıl Anıtı bulunan Sakarya Park’ın şehrimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Sakarya Park bugün saat 19.00’da açılıyor!

Şehri nehir ile buluşturan sosyal tesis Sakarya Park, bugün saat 19.00’da açılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sevilen sanatçı Orhan Hakalmaz’ın da sahne alacağı açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Park'ın yarın açılışı yapılacak!

Şehri nehir ile buluşturan sosyal tesis Sakarya Park, 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da açılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Orhan Hakalmaz’ın da sahne alacağı açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Park'ın ilk etabı 12 Eylül'de açılacak!

Şehrin rüya projesi Sakarya Park’ta ilk etabın açılışının 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “Artık Sakarya, nehir ile buluştu. Sakarya Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Park'ın tesis ve kafeteryaları için ihale düzenlendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Sakaryapark'ta yer alan sosyal tesis ve kafeteryaların ihalesi Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İhaleler açık teklif usulü ile yapıldı.

Zeki Toçoğlu: Sakarya Park projesi şehir ile nehri buluşturacak!

Sakarya Park tamamlanıyor. Başkan Toçoğlu, “Sakarya Park, şehir ile nehri buluşturacak, hemşerilerimizin hoşça vakit geçirebileceği eşsiz bir mekân olacak. İnşallah kısa süre içerisinde kullanıma sunacağız” dedi.

Sakarya'da "Rabia Parkı" açılıyor!

Yeşiltepe Mahallesi'nde 2 bin 200 metrekarelik alanda yapılan Rabia Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı. Park, Müslüman Kardeşler Türkiye Temsilcisi Ahmet Yusuf'un katılacağı törenle 25 Ekim Cuma günü açılacak.

Sakarya Park projesinin ilk etabı yılbaşına kadar tamamlanacak!

Başkan Toçoğlu, rüya proje Sakarya Park ile ilgili olarak, “İnşallah, şehrimizi Sakarya nehri ile buluşturacak rüya projenin birinci etabını yılbaşına yetiştireceğiz. 2014 yılından itibaren Sakarya Park, hemşerilerimizin buluşma yeri olacak” dedi.

Sakarya Şemsiyeli Park'ta çalışmalara başlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde bulunan Atatürk Parkı’nda yeni bir çalışma başlattı...

Sakarya Park'ın ihalesi Mart'ta gerçekleşecek!

Zeki Toçoğlu, şehri nehirle bütünleştirecek olan Sakarya Park’ın ihalesinin Mart ayında gerçekleştirileceğini açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Son meclis toplantısında kredisi için yetki aldığımız Sakarya Nehri Rekreasyonu’nun ihalesine 15 Mart’ta çıkıyoruz” de

Sakarya Park projesi için 15 milyon liralık kredi kullanılacak!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, rüya proje olarak nitelendirilen Sakarya Park projesinde kullanılacak kredinin Ocak ayı Meclis Toplantısı’nda görüşüleceğini açıkladı.

Sakarya Park'ın ihalesi 2013'ün ilk ayında gerçekleşecek!

Sakarya Park 120 dönüm alan üzerinde yükselecek, projede yürüyüş yolları, piknik alanları, kafeterya, restoran, park ve spor alanları, amfi sinema, tiyatro, otopark yer alacak

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya Kocaali'ye Bahçem Park geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’ye inşa edilecek olan yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Arifiye Park hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı olan Arifiye Park hizmete açıldı.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Adakule'nin çatısı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Maltepe Park’ın inşa çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Sakarya'daki Millet Bahçesi 63 bin metrekare olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Millet Bahçesi yapılmasına ilişkin açıklama yaptı. Zeki Toçoğlu, Stadyumun arkasındaki arsa hem de Çark Mesireyi de projenin içine katarak 63 bin metrekarelik bir alanı bir şehir parkı olarak değerlendirmeyi planlıyoruz'' dedi.

Sakarya Karaman Park'ın ihalesi tamam!   

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

Sakarya Karaman Park yarın ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilecek olan yeni yaşam alanı yarın ihaleye çıkıyor.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya Arifiye Park yıl içinde açılacak!

Arifiye’ye yeni bir yüz kazandıracak olan yeni yaşam alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çalışmaların devam ettiği projemizi 2018 yılında açacağız” dedi.

sakarya park Haberi

sakarya park


Şehrin rüya projesinin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “İçerisinde yürüyüş yolları, dinlenme, oyun ve spor alanları, otopark, restoran, kafeterya ve sosyal tesis, seyir terasları, Açık Hava Sahnesi ve Necip Fazıl Anıtı bulunan Sakarya Park’ın şehrimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah projemizi etaplar halinde devam ettireceğiz” ifadelerini kullanırken; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, “Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Sizler bizim yanımızda olduğunuz, bizlerle birlikte olduğunuz sürece inşallah böyle büyük projelere yenileri eklenecek” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 karayolu ile HES’in bulunduğu alanda inşa edilen Sakarya Nehri Rekreasyon Projesi’nin ilk etabının açılışı gerçekleştirildi. Sakarya Park açılış programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti...