20 / 04 / 2024

Sakarya sağlık yatırımı

Sakarya sağlık yatırımı

Sakarya'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sağlıkta toplam bin 335 yataklı, 17'si hastane olmak üzere, 47 adet sağlık tesisini şehrimize kazandırdık'' diye konuştu.

Yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonu!

Seçimlere artık sayılı günlerin kaldığı şu dönemde yatırım enstrümanları ile ilgili gelişmeler de pek çok kişi tarafından merak edilirken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonunu açıkladı...

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Sağlık sektöründe ilk kira sertifikası ihracı TSKB'den!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası AŞ (TSKB), yatırım bankacılığı alanında bir ilke daha imza atarak Türkiye'nin sağlık sektöründeki ilk kira sertifikası (sukuk) ihracını yaptı.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

2020-2022 dönemi hayvancılık yatırım destekleri belirlendi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenecek illerde 2020-2022 döneminde uygulanacak hayvancılık yatırımlarına ilişkin destek oranları belli oldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Sakarya sağlık yatırımı Haberi

Sakarya sağlık yatırımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisi tarafından Sakarya'da düzenlenen mitingde düzenlenen konuşmada, bölgede 17 yılda 24 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyleyerek, eğitimde 3 bin 136 yeni derslik inşa ettiklerini, 86 binden fazla öğrencinin yüksek öğrenim gördüğü şehre 2. devlet üniversitesi olan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ni kurduklarını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yüksek öğrenim öğrencileri için 9 bin 554 kişi kapasiteli yurtları açtıklarını, 2 yıla kadar Pamukova'da 250 kişilik bir yurt daha açacaklarını belirten Erdoğan, şehre 28 bin seyirci kapasiteli bir stadyum, spor salonları, futbol sahaları inşa ettiklerini kaydetti.

Eski stadın yerine yapacakları Millet Bahçesi'nin çalışmalarına kısa sürede başlayacaklarını müjdeleyen Erdoğan, 2020'de Türkiye'de ilk defa yapılacak Dağ Bisikleti Dünya Şampiyonası'nı Sakarya'ya getirdiklerini açıkladı.

Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde sporcuların yanında, tüm halka da hizmet verdiklerini kaydeden...