19 / 04 / 2024

sakarya Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi

sakarya Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisini faaliyete almak için gün saydıklarını açıkladı.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde devam eden çalışmaları inceledi.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi ihalesi gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi Yapım İşi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Atilla Toprak’ın komisyon başkanlığını yaptığı ihaleye 3 teklif verildi...

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya'nın 19 mahallesine yatırım müjdesi!

Sakarya Karasu’ya bağlı 19 mahalleyi kapsayan Kurudere, Yeşilköy Grubu İçmesuyu Projesinin yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığını açıkladı

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya'ya 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak 450 kilometrelik içmesuyu hattının inşaatını inceledi.

Sakarya'nın 47 mahallesi altyapıya kavuşacak!

Sakarya'nın ilçeleri Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

sakarya Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi Haberi

sakarya Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisine ilk su alımını gerçekleştirdiklerini açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin geleceği için hayata geçirdiğimiz projeleri bir bir hizmete almanın gururunu yaşıyoruz. Şehrimizin kuzeyinde Kocaali ilçemizde 3 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa ettiğimiz Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisini tamamlayarak son testlere başladık. İnşallah kısa süre içerisinde testlerin tamamlanmasıyla kuzey bölgemizi yüksek teknolojiye sahip bir arıtma tesisiyle buluşturacağız” diye konuştu.


Tesiste testler başladı

Tesisin hizmete alınmasıyla vatandaşlara sunulan içmesuyu kalitesinin daha da yukarılara çıkacağını belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya’nın 16 ilçesinde tüm vatandaşlarımıza birinci sınıf içmesuyu ulaştırmak adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz.  Bir yandan yeni inşa ettiğimiz içmesuyu hatlarını ve tesisleri devreye alırken bir yandan...