27 / 04 / 2024

Sakarya yol yatırımları

Sakarya yol yatırımları

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Serdivan Çevre Yolu'nun imar planları onaylandı!

Sakarya Büyükşehir Eylül Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Serdivan Çevre Yolu projesi için hazırlanan imar planları da oy birliğiyle kabul edildi.

Sakarya Pamukova'ya 46 bin ton asfalt!

Pamukova’da başlatılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Çalışmalarımız neticesinde bugün, ‘Yeni bir Pamukova doğdu’ diyebiliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya'ya ulaşımı rahatlatacak yeni yollar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden yol düzenleme ve kavşak çalışmalarını inceledi.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yeni bulvar müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Esentepe Kampüs Yolunda başlatılan yeni bulvar projesinde devam eden çalışmaları inceledi.

Sakarya Erenler'e duble yol!

Evliya Çelebi Caddesi’nin trafiğe açıldığını duyuran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yeni duble yolla Sakarya, Sakarbaba, Değirmen ve Cumhuriyet Caddeleri birbirine bağlanmış oldu. Ulaşıma duble rahatlık kazandırmaya devam ediyoruz.

Sakarya'nın yolları yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Fen İşleri’nde görevli çalışanlar ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Toçoğlu, “Yeni bir asfalt dönemine giriyoruz. Sakarya’nın 16 ilçesinde kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştireceğiz" dedi

Sakarya'da yol yatırımları artacak!

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Samur ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Gerek şehir merkezinde gerekse de ilçelerimizde yol çalışmalarını hayata geçireceğiz” dedi.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Sakarya yol yatırımları Haberi

Sakarya yol yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’ya kazandırılacak yeni otoyol girişi için müjdeli haberi duyurdu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’la görüştüğünü dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık. Sayın Bakanımız otoyol girişi için gerekli işlemleri başlaması talimatını kurmaylarına verdi. İnşallah Pekşenler’den şehrimize yeni bir otoyol girişi açılacak, ardından 15 Temmuz Bulvarı’na bağlanacak duble yol inşa edilecek. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Şehre yeni giriş


Projenin yapınını Karayolları Genel Müdürlüğü’nün üstleneceğini dile getiren ve yaşanan gelişmenin Sakarya için önemine değinen Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimize otoyol üzerinden yeni bir giriş açılması için girişimlerimizi...