26 / 04 / 2024

Saleh Mahmoud

Saleh Mahmoud

Sameh Muaz İnşaat Otomotiv ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saleh Mahmoud, Osama Alaswad tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Alharoub Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alharoub Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Alhuroob tarafından kuruldu.

Aldar Emlak Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldar Emlak Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Labash Abazıd ve Yamen Al Saleh ortaklığında kuruldu.

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Loucıf ve Nader Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Aldar Emlak Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldar Emlak Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Labash Abazıd ve Yamen Al Saleh ortaklığında kuruldu.

Freesia İris İnşaat Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Freesia İris İnşaat Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Mutashar Ajeel Ajeel ve Saad Khaırullah Saleh Al Yassen ortaklığında kuruldu.

Wnbrokerage İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wnbrokerage İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile waleed Mahmoud Ali Nassar tarafından kuruldu.

Baytak Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baytak Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud M.E.S.H tarafından kuruldu.

Alrashed Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrashed Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile A.Fadhıl Saleh al-Msaleekh tarafından kuruldu.

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Faisal Saleh J Naytah tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Cıtyscape İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cıtyscape İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile İsam Sebahatoğlu ve Mahmoud Wais ortaklığında kuruldu.

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Melih Turgut, Mahmoud Aly A. Mohamed ve Özgür Döner tarafından kuruldu.

Saleh Mahmoud Haberi

Saleh Mahmoud

Sameh Muaz İnşaat Otomotiv ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saleh Mahmoud, Osama Alaswad tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Sameh Muaz İnşaat Otomotiv ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...