23 / 04 / 2024

salgında site yönetimlerinin katkıları

salgında site yönetimlerinin katkıları

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Salgında site yönetimlerinin katkıları" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Fahiş aidatlardan sonra site yönetimlerine denetim önerisi! 

Aidatlar sebebiyle son dönemde site yönetimleri tartışma konusu haline gelirken, tesis yöneticileri, belli sayıdan fazla dairenin olduğu site yönetimlerinin profesyonel şirketlerce üstlenilmesi önerisinde bulundu. İşte detaylar...

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Özcan Güler ve Sabri Duman ortaklığında kuruldu.

Konut siteleri yönetimlerinde kar krizi başladı!

Bazı site yönetimlerinin kendi sorumluluklarında olan kar temizliğinde yetersiz kalması krize neden oldu...

Siteye kurye girişi engellenebilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında site yönetimlerinin kuryeleri engelleyip engellemeyeceği sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Site yönetimlerinde mafya tehlikesi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında site yönetimlerini kaleme aldı.

19 maddede site yönetimlerinin denetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "19 maddede site yönetimlerinin denetimi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

15 maddede site yönetimlerinin hukuki kişiliği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "15 maddede site yönetimlerinin hukuki kişiliği" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

10 maddede site yönetim toplantılarında alınan kararlara itiraz!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede site yönetim toplantılarında alınan kararlara itiraz" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Site yönetimlerine yasal düzenleme geliyor! 

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında site yönetimlerinde yaşanılan sorunları kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan ve Fehmiye Yavuz ortaklığında kuruldu.

Koronavirüs salgını site yönetimlerinin önemini ve sorumluluklarını artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sırasında birçok kişi evde her zamankinden daha fazla vakit geçirdi. Bu durum site yönetim şirketinin görev ve sorumluluklarını da oldukça artırdı. 

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan, Burak Doğusoy ve Efe Yasin Aydemir ortaklığında kuruldu.

salgında site yönetimlerinin katkıları Haberi

salgında site yönetimlerinin katkıları

1. Pandemide, tüzel kişiliksiz hukuktaki site yönetimlerinin (mülki amirce özel bir talimat verilmedikçe)  herhangi bir yetki ve-veya sorumluluğu yoktur.

2. Site yönetimleri, resmi otoriteden talimat beklemeden, iş işleyişi ve iş akışında  otoritenin anonslarına uygun düzenlemeler yapar.

3. Ortak alanlar, Pandemiye konu organizmanın gerektirdiği oto-karantina uygun hale getirilir.

4. Pandemi paylaşımları Bakanlık anonsları, resmi birimlerden, medyadan, sosyal medyadan takip edilir.

5. 2020 pandemisine konu olan yeni tip koronavirüs  ( COVID-19)  somutunda alınacak tedbirler:

6. Alınacak tedbirler hakkında, resmi otoritenin anonslarından gerekçeli alıntılarla sakinler her türlü iletişim aracılığı ile bilgilendirilir.

7. Ortak alanlardaki birlikteliklere, buluşmalara kısıtlama getirecek fiziki tedbirler alınır.

8. Çocuk oyun parkları, spor alanları, kapalı alan sosyal tesisler kapatılır ve ciddi bir dezenfekte ile kilit altına alınır.

9. Temizlik seviyesi ortak alan hijyen seviyesine çıkartılır.

10. Temizlik satın alma...