28 / 03 / 2024

Salih Bezci konut faizleri

Salih Bezci konut faizleri

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ekonominin lokomotifi olarak değerlendirdiği inşaat sektörünün hareketlenmesi için konut faizlerinin düşmesi gerektiğini ifade etti.

İYİ Partili Salih Karabacak'tan konut ve kira sorunu için çözüm önerisi!

İYİ Partili Salih Karabacak yaptığı açıklamada konut ve kira sorunu için çözümü sosyal konutlar yapmak olduğunu söyledi. Karabacak ayrıca çözüm önerisini de paylaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

The Bo Viera projesinin patronu Salih Bezci'den şok açıklama!

Bodrum Gündoğan’daki projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından önce mühürlenen sonra da kaçak bölümleri yıkılan Salih Bezci, "Binalar arasında 6 metrelik alanlar vardı. ‘Oraları da oda yapalım geçer gider’ diye düşündüm. Basiretim bağlandı. Hata benim" diye açıklamalar yaptı...

Salih Bezci'den The BO Viera açıklaması!

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, The BO Viera ile ilgili açıklama yaptı. İşte Bezci'nin açıklaması;

Belirsiz ortam, konut alıcılarını olumsuz etkiliyor!

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu yaptığı açıklamada belirsiz ortamın konut alıcılarını olumsuz etkilediğini söyledi.

The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı!

Ankaralı Besa Grup da Bodrum’u radarına aldı. 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı. Salih Bezci, “Projemiz tamamlandığında yüzde 25 prim yapacak” diye konuştu. 

Eytaş Konut ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eytaş konut ve Yapı Anonim Şirketi Erdem Bektaş ve Salih Bektaş ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bezci Villa Projesi'ne Avrupa ödülü!

Ankara İncek’te BESA Grup tarafından hayata geçirilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere 3 ödüle layık görüldü. 

Salih Bezci: Her şey bir yana babalık bir yana!

Geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten, Besa Grup Yönetim Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyesi oğlu Efe Bezci, MAG Babalar Günü özel içeriğine konuk oldu.

Referandum konut yatırımını etkilemedi!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Mart ayındaki konut satış verilerini değerlendirdi. Bezci, ''Referandum döneminin konut satışlarını sekteye uğratmadığını, halkın gündeminde temel ihtiyaç barınmanın olduğunu gösteriyor'' diye konuştu.

Efe Bezci: Kooperatifle konut alma eski cazibesini koruyor!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kredi ile ev alma şartlarındaki zorluklar nedeniyle kooperatiflerin hala cazibesini koruduğunu söylüyor.

Akıncı Üssü, lojistik üssü olsun!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Ankara, darbe girişimine karşı en şanlı direnişi sergileyen kahraman bir il olmuştur” diye konuştu. Bezci, “Akıncı üssü lojistik üssü olsun” dedi.

Salih Bezci konut faizleri Haberi

Salih Bezci konut faizleri


Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ekonominin lokomotifi olarak değerlendirdiği inşaat sektörünün hareketlenmesi için konut faizlerinin düşmesi gerektiğini ifade etti. 


Oda'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bezci, ATO Meclis Başkanı Nuri Gürgür, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. 


Bezci, söz konusu ziyarette Özlü'ye ATO'nun çalışmaları hakkında bilgi verildi.


Ankara’ya 2,5-3 saatlik uçuş mesafesindeki rotalara direkt uçuş gerçekleştirilmesi konusunda Özlü'den destek talep eden Bezci, "Yurt dışına İstanbul üzerinden uçmaktan muzdaribiz. İş adamlarının aktarmalı uçuş nedeniyle bir gün gidiş bir gün de gelişe zaman harcayarak iki tam gününü yolda kaybediyor." ifadesini kullandı. 


Türkiye’de ilk defa bir ticaret odasının bünyesinde OFFSET Komisyonu kurduklarını hatırlatan Bezci, "Ankara’da OSTİM başta olmak üzere sanayi bölgelerimiz her şeyi...