19 / 04 / 2024

Salih Kenan Şahin akp

Salih Kenan Şahin akp

Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin kimdir? Salih Kenan Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte 2014 Yerel Seçimlerinde tekrar AKP Partiden aday olan Salih Kenan Şahin'in biyografisi...

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şahin ve Salih Kaya ortaklığında kuruldu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Çorum Mimarsinan imar değişikliği istiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Mimarsinan Mahallesi sakinleri, imar planının değişmesi gerektiğini istediler.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Pendik Devlet Hastanesi yenileniyor!

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ilçede yapılacak sağlık yatırımlarını masaya yatırdı.

Pendik Yayalar'a tapu müjdesi!

Pendik Yayalar 5. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 50 hektarlık alanda 1.200 hak sahibini imarlı tapularına kavuşturmak için tapular Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından teslim alındı.

Pendik'te imar sorunu çözülüyor!

Pendik’te gerçekleştirilen yatırımları anlatan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “İlçede gerçekleştirilen kentsel dönüşümle imar sorunu tamamiyle ortadan kalkmış olacak” dedi.

Pendik Kavakpınar'a iki yeni okul müjdesi!

Her hafta bir camiye konuk olunan Cuma Buluşmaları’nda bu kez adres Kavakpınar Mahallesi'ydi. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin,  mahalleye 24 derslikli ilkokul ve 24 derslikli  ortaokul olmak üzere iki okul yapılacağının müjdesini verdi.

Kenan Şahin Arap yatırımcıları Pendik’e davet etti!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Sanayi ve gayrimenkul yatırımı kentimizde çok hareketli. Bu potansiyelden istifade etmeleri adına Arap yatırımcıları Pendik’e davet ediyorum." diye konuştu.

Pendik Ahmet Yesevi’de dönüşüm başlıyor!

Ahmet Yesevi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 700 hak sahibinin tapuya kavuştuğunu dile getirerek “Yeni düzenlemelerle birlikte mahalleye 3 okul, 3 veya 4 park ve 1 spor kompleksi kazandıracağız.”diye konuştu.

Pendik'teki 150 bin konut 15 yılda dönüşecek!

“Smart Future Expo - Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri” Fuarı kapsamında düzenlenen panelde açıklamalar yapan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendik’te kentsel dönüşüm kapsamında 150 bin konutun 15 yılda dönüşeceğini belirtti.

Pendik Atatürk Kültür Merkezi yeni sezona yetişecek!

Pendik'teki Atatürk Kültür Merkezi'nde çalışmalar son sürat sürüyor. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, merkezin yeni sezonda hizmete gireceğini belirtti.

Salih Kenan Şahin akp Haberi

Salih Kenan Şahin akp

Salih Kenan Şahin kimdir?

Salih Kenan Şahin, 2014 Yerel Seçimlerinde tekrar AKP Partiden aday olan Salih Kenan Şahin'in biyografisi şu şekilde:


1967 yılında Erzurum’da doğdu. 1990’da Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.


SSK Amasya Suluova Dispanserinde mecburi hizmetini, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniğinde Uzmanlığını, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde İşletme Yüksek Lisansını tamamladı.


Özel sağlık kuruluşlarında yöneticilik yaptı.


Milli Gençlik Vakfı Pendik temsilciğinin ardından Fazilet Partisi Pendik Kurucu İlçe Başkanı oldu.


2000 – 2004 yılları arasında Pendik Belediye Başkan Danışmanlığı görevinde bulundu.


2005 yılında SSK İstanbul Sağlık İşleri Bölge Müdürü olan Dr. Kenan Şahin, Genel Sağlık Sigortası’nın kuruluş çalışmalarına katıldı.


2009 yerel seçimlerinde Pendik Belediye Başkanı seçildi.


Dr. Sevtap Şahin’le evli olup; Kerem, Semih ve Zeynep isimli üçüzlerin babasıdır.


İngilizce...