19 / 04 / 2024

sama tıp iki telli

sama tıp iki telli

SamaTıp'ın yeni fabrikasının açılış töreninde konuşan Sama Tıp Genel Müdürü Yazıcı hedeflerinin dünya markası olmak olduğunu söyledi...

Avrasya Tüp Geçit Tüneli'nde sona gelindi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 2011'de genel müdürken temeli atılan Avrasya Tüp Tüneli'nin açılışına bu kez bakan olarak katılacak. İstanbul'in iki yakasını ikinci kez denizin altından birleştiren proje ile 100 dakikalık yolculuk süresi 15 dakikaya inecek.

Binali Yıldırım: Körfez Tüp Geçit Projesi'ni İzmir istesin biz yapalım!

İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilerin sesini biraz daha gür çıkarmaları gerektiğini söyledi. Yıldırım, “İzmir istesin yapalım. Bakın İstanbul istedi, yaptık” dedi

Halk, Çapa Tıp Fakültesi'nin taşınmasını istemiyor!

İstanbul Üniversitesi'nin iki tıp fakültesinden biri olan Çapa Tıp Fakültesi, şu sıralar alt yapı yetersizliği, depreme dayanıksız olması gibi nedenlerle Sultangazi’ye taşınacak olmasıyla gündemde. Halk, Üniversite'nin taşınmasına tepkili.

Körfez Tüp Geçit Projesi İzmir'e çağ atlatacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın, İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilere Yeni Asır aracılığıyla yaptığı ‘uzlaşın’ çağrısı olumlu karşılık buldu

Girne Üniversitesi'nin tıp fakültesi 2016'da açılacak!

Eğitim adası KKTC'de tıp fakültesi bulunan tek üniversite olan Yakındoğu ailesi, iki yıl önce kurduğu Girne Üniversitesi'nde de tıp fakültesi açtı. Hedef, adada eğitim ve sağlık sektörünü öne çıkarmak.

Ekrem Demirtaş: Körfez Tüp Geçit Projesi önemli bir proje!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Körfez Tüp Geçit Projesi'nin kilitlenen İzmir trafiği için önemli bir çözüm yolu olduğunu, mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İTO Başkanı Demirtaş: İzmir Körfez Tüp Geçiti hayati bir proje!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Körfez Tüp Geçit Projesi'nin kilitlenen İzmir trafiği için önemli bir çözüm yolu olduğunu, mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

YÖK Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulmasını onayladı!

Ege Bölgesi'nde tıp fakültesi olmayan tek il olan Uşak, fakültesine kavuşuyor. Yüksek Öğretim Kurulu, Uşak'a Tıp Fakültesi kurulması kararını onayladı. Uşak Milletvekili Mehmet Altay, fakültenin yakın zamanda açılacağını müjdeledi.

Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulacak!

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Uşak Üniversitesi bünyesinde tıp fakültesi kurulması yönündeki teklif YÖK tarafından kabul edildi'' dedi.

İzmir Körfez Tüp Geçidi eleştirileri yanlış!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi'ne yönelik eleştirileri doğru bulmadığını bildirdi.

Körfez Tüp Geçit Projesi İzmir trafiğini rahatlatacak!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'de yapımı planlanan Körfez Tüp Geçit Projesi'nin nostalji yolu olmadığını, kilitlenen İzmir trafiğine çözüm sağlayacağını bildirdi.

Özel üniversiteler Topkapı Yenibosna arasında tıp fakültesi için yer arıyor!

İstanbul'daki özel üniversiteler Topkapı-Yenibosna arasında tıp fakültesi yapacak yer arıyor. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Kampüsü Topkapı Maltepe'de, Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkezefendi'de hayata geçti...

'Körfez Tüp Geçiş Projesi iyi incelensin'!

İzmir'in iki yakasını buluşturacak Körfez Tüp Geçiş Projesi’yle ilgili iş dünyası temsilcileri 2017-2022 arasındaki beş yıllık inşaat süresinin öne çekilmesini, çok iyi inceleme gerektiğini söylüyor...

sama tıp iki telli Haberi

sama tıp iki telli


Akfa Holding Üretim ve Sanayi Grubu şirketlerinden SamaTıp İkitelli'deki yeni fabrikasını açtı. Açılış töreninde konuşan Sama Tıp Genel Müdürü Yazıcı hedeflerinin dünya markası olmak olduğunu...