19 / 04 / 2024

Sami Er toki

Sami Er toki

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er, TOKİ'nin 11 ayda 48 bin konut sattığını söyledi.

Sami Er kimdir?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda Başkan Yardımcı Sami Er, TOKİ tarafından Emlak Konut yönetim kurulu üyeliğine aday gösterildi. Peki, Sami Er kimdir?

TOKİ'den alınan evin tapusu birden çok kişinin üstüne olabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annem hayattayken Toki’den bir daireyi teslim alıyoruz. Annem bu yeri kullanmakta ve borçları taksitle ben ödemekteyken annem vefat etti. Diğer mirasçılarla anlaşamıyoruz. Bu durum sizce ne olur?' sorusunu cevapladı.

TOKİ Manisa Kırkağaç ve Akhisar'da 100'er konut yapacak!

Manisa'da depremden etkilenen bölgeleri inceleyen Bakan Kurum, "Yapıları ağır hasar gören vatandaşlarımızın kesin hasar tespit neticeleriyle TOKİ Başkanlığımızca hem Kırkağaç'ta hem Akhisar'da 100'er konutun inşasına başlayacağız" dedi...

Eski stadyumlar millet bahçesi oluyor!

Meclis KİT Komisyonu’nda açıklamalar yapan TOKİ Başkanvekili Sami Er, “18 ilde 22 millet bahçesi yapıyoruz. Bunlar, eski statların yerine olacak” dedi.

TOKİ 11 ayda 48 bin konut sattı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er, TOKİ'nin 11 ayda 48 bin konut sattığını söyledi.

17 millet bahçesi 2019 başında tamamlanacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er yaptığı açıklamada 17 millet bahçesi projesinin 2019 başında bitirileceğini söyledi.

TOKİ 5 bin 243 dar gelirliyi ev sahibi yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er yaptığı açıklamada "Bu yılın ilk 11 ayında toplam 48 bin konutun satışı gerçekleştirilmiş, 40 bin konutun da vatandaşlarımıza teslimi sağlanmıştır. TOKİ'nin halen satışı devam eden ve satışa çıkaracağı konut sayısı toplam 5 bin 243'tür." dedi.

TOKİ Kağıthane arsasına en yüksek teklif Özak - İnt-Er Yapı'dan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kâğıthane Arıcılar mahallesinde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa çıkardığı arsanın ihalesine en yüksek teklifi 500 milyonluk bedelle Özak G.Y.O. A.Ş. & İnt-Er Yapı İnş. İş Ortaklığı verdi.

Yıldız Biçer'den Mehmet Çerçi'ye TOKİ göndermesi!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, düzenlediği basın toplantısında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin TOKİ'nin sahibi gibi davrandığını söyledi.

TOKİ Batman'a değer veriyor!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, ''TOKİ'nin Batmana verdiği artı değer ile oldukça güzel çalışmalar oldu'' dedi.

TOKİ'den İFM'ye şehirlere değer katan projeler!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, şehirlere değer katan projeler üretme hedefiyle Türkiye'nin pek çok ilinde çok başarılı sonuçlar aldıklarını dile getirdi.

Faruk Çaturoğlu, Zonguldak'taki TOKİ projelerini anlattı!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Sami Er'ı ziyaret etti ve TOKİ çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mehmet Çerçi, Akgedik Yunuskent TOKİ projesini anlattı!

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Özellikle ev sahibi olamayan orta ve dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için düğmeye bastık. Akgedik Yunuskent Projesi'nin ilk etabında çalışmalar devam ediyor" dedi.

Zonguldak’ta 2. Etap TOKİ projesi isteniyor!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.Özcan Ulupınar, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er’i ziyaret etti.

Sami Er toki Haberi

Sami Er toki

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş başkanlığında toplanan TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonunda, TOKİ'nin 2015-2016 yılı hesapları masaya yatırıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  TOKİ'nin faaliyetlerine ilişkin açıklama yapan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er, TOKİ'nin 15 senede ürettiği yaklaşık 833 bin konutun yüzde 86'sının, son yıllarda üretilen konutların ise yaklaşık yüzde 95'inin sosyal konut niteliğinde olduğunu dile getirdi.

11 ayda 48 bin konut sattı

Er yaptığı açıklamada TOKİ tarafından satışa sunulan konutlara yoğun bir talep geldiğini dile getirerek "2017'de yaklaşık 50 bin konutun satışı yapılmıştır. Bu yılın ilk 11 ayında ise toplam 48 bin konutun satışı gerçekleştirilmiş, 40 bin konutun da vatandaşlarımıza teslimi sağlanmıştır. TOKİ'nin halen satışı devam eden ve satışa çıkaracağı konut sayısı toplam 35...