24 / 04 / 2024

samsun bina estetiği

samsun bina estetiği

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Deprem erken uyarı sistemi bina ve iş yerlerinden sonra cep telefonlarına geliyor!

Deprem erken uyarı sistemi Edis bina ve iş yerlerinden sonra şimdi de cep telefonları üzerinden de hizmete sunulacak.

Colony Bina İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Colony Bina İşletmeciliği Anonim Şirketi Kağıthane’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

İBB'den İstanbul’daki hasarlı bina tespitleri için yeni karar!

İstanbul’da depreme karşı riskli kabul edilen 2000 senesinden önce yapılmış binalar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz şekilde yaptığı hızlı tarama testinin kapsamı, 6 Şubat tarihindeki depremlerde çok sayıda yeni binanın da yıkılması nedeniyle genişletildi.

Jumbo 75’inci yıla özel ikinci üründe yüzde 75 indirim uyguluyor! İşte 10 Ekim 2022 Jumbo fiyat listesi

İstanbul Çemberlitaş’ta 1947’de küçük bir atölyede estetiği ve fonksiyonelliğiyle sofralara ve mutfaklara ilham yaratan ürünler tasarlayarak hayata değer katan ayrıntılar yaratma amacıyla kurulan Jombu 75’incu kuruluş yılına özel yüzde 75 indirim kampanyası düzenliyor.

BMW Gran Coupe özellikleri ile göz kamaştırıyor. Peki fiyatı ne kadar?  İşte 7 Eylül 2022 fiyatı

BMW 218i Gran Coupe ve BMW 216d Gran Cope performans odaklı estetiği ve yüksek teknolojisi ile kusursuz sürüş sağlıyor. BMW 218i Gran Coupe ve BMW 216d Gran Cope’nin 7 Eylül 2022 tarihli güncel fiyatları.

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz!

Sosyolog Faruk Özcan, yeni otopark yönetmeliğini değerlendirdi. "Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz" dedi.

Gereksiz her bina, sahibi için bir vebaldir!

Çevreyi koruma inancı modern dünya dışında dini açıdan da önem taşıyor. Peygamberimiz yaptığı tavsiyesinde ''Gereksiz her bina, sahibi için bir vebaldir'' ifadelerini kullandı.

Google ofis olarak kullanmak için gayrimenkul alıyor!

Google ofis olarak devreye sokmak için hızla gayrimenkul almaya başladı. Şirketin  Amerika’nın çeşitli bölgelerinde bina almak için 7 milyar dolar harcadığı belirtiliyor...

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Çiğli'de hasarlı bina tespiti için protokol imzaları atıldı!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Çiğli Belediyesi, İnşaat Mühendisleri Odası ve Jeoloji Mühendisleri Odasıyla işbirliği protokolleri imzaladı.

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

samsun bina estetiği Haberi

samsun bina estetiği


Kentteki yatırımlarına son sürat deva ettiklerini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu şehri estetik görünüme kazandırmak için küçük küçük dokunuşlar yapacağız. Biz bu hizmetleri yaptığımız sürece ‘ne oluyor yahu bu şehirde’ diyeceğiz. Bu çalışmalarımız şehri bir evin içine dönüştürme çabamızdır. Bu dediğim bakış 81 ilin hiçbirinde olmayan bir bakış açısıdır. Bu çaba çok kolay oluşmaz. Bizim şehirlerimizde bu iş yeni yeni başlayacak. Şehre estetik görünüm kazandırmak için kültürümüzü ve zevklerimizi ortaya koyarak bir kompozisyon hazırlayıp, bu yönde çalışmalar yapacağız” dedi.


Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti: “Bazıları benim hakkımda bir kin, bir garez duygusuyla arkamdan konuşuyor. Ancak hizmeti yaptıktan belirli bir süre sonra, eğer birazcık vicdanı varsa, ‘bu adamın hakkında yanlış söyledim’ diyerek söylediklerinin farkına varıyor. Biz onu...