26 / 04 / 2024

samsun çarşambada kiralık işyerleri

samsun çarşambada kiralık işyerleri

Çarşamba Belediye Başkanlığından: Çarşamba Orta Mahalle Kızılay Caddesinde bulunan ve Kent Meydanı ve Çarşı Projesi içerisinde yer alan 55 adet işyeri 13 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede kiraya verilecek...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat! Kiralık ev ararken nelere dikkat etmeliyiz...

Kiralık ev aramak, hem heyecan verici hem de zorlu bir süreç. Bu zorlu süreci başarılı ve verimli bir şekilde yönetmek için doğru stratejileri ve ipuçlarını bilmek önemli bir detaydır. İşte ev ararken  nelere dikkat etmeliyiz haberin ayrıntıları...

O ilde kiralık konut fiyatları resmen uçtu! 1 yılda üçe katlandı! Herkes kiralık ev arıyor...

Antalya, kiralık konut fiyatlarındaki artışta zam şampiyonu olurken, Trabzon ise Antalya'dan sonra kiraların en çok zamlandığı ikinci şehir oldu. Peki Trabzon'da konut fiyatları neden yükseliyor?  İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 100 binden fazla kişi kiralık ev arayışında!

İstanbul'da yükselen kira fiyatları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Kent genelinde 100 binden fazla kiralık ev arıyor. Mega kentte semt seçmek lüks haline haline geldi. 

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Kirazlıkçay okul binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mah. 1151 ada 1 Parsel numarasında yer alan okul binasına ait değerleme raporunu yayınladı .

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Berkay Akatlar'da kiralık villa arıyor!

Popçu Berkay, önceki gün Akatlar'da görüntülendi. Akatlar sokaklarında kiralık villaları gezen ünlü şarkıcı, "Şirket açıyorum onun için güzel bir yer arıyorum" diye konuştu.

Samsun Çarşamba'da 10.7 milyon TL'ye satılık 36 gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 36 adet gayrimenkulü 10 milyon 730 bin 330 bedelle satışa çıkardı.

Bakanlığın kiralık olarak kullandığı binalar meclis gündeminde!

2018-2019 yıllarında Bakanlığın kiralık olarak kullandığı araç ve binalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Yaşar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Çarşamba'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Samsun Çarşamba'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba Sarıcalı mahallesinde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Mevlüt Oral: Samsun'da kiralık ev bulamayacağız!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut piyasasındaki durgunluktan bahsetti. Oral, “Böyle giderse kiralık ev dahi bulamayacağız. Üretim yok” dedi.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

samsun çarşambada kiralık işyerleri Haberi

samsun çarşambada kiralık işyerleri


Çarşamba Orta Mahalle Kızılay Caddesinde bulunan ve Kent Meydanı ve Çarşı Projesi içerisinde yer alan 55 adet işyerinin en düşük kira bedeli 33 bin lira olarak belirlendi. İhale 13 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için