27 / 04 / 2024

Samsun Gülsan sitesi

Samsun Gülsan sitesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin düzenlediği programda genç iş adamları ile bir araya geldi. Yılmaz toplantıda, "Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak." dedi

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Kaşmir Yonca'da son etap satışta!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. 815 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 4+1 fiyatına 5+1 daireler satışta.

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

Şefik Gül vefat etti!

Türkiye inşaat sektörünün duayen ismi yaşamını yitirdi. Sektöre 60 yılı aşkın süre hizmette bulunan Gülsan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Gül, 79 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. 

Samsun Gülsan sitesi Haberi

Samsun Gülsan sitesi


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin düzenlediği programda genç iş adamları ile bir araya geldi.


ASKON'lu işadamlarına deneyimlerini anlatan, Samsun'da yürütülen projeler ve yapılanlar ile ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, toplantıda Samsun'da Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili sorun var diyenlere de cevap verdi.


Başkan Yılmaz, "Her zaman Organize Sanayi Bölgeleri'nde bedava yer aranır. Ama bedava yer Organize Sanayi Bölgeleri'nde öyle hep peynir ekmek gibi bulunmaz. O bakımdan Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki yer meselesi ile ilgili sorunu problem edip de yatırım yapmıyorum diyen, yerim dar diyerek oynamayan geline benzer. Bugün istediğiniz yerde sanayi bölgesi kurabilirsiniz. Kısacası Samsun'da yer sorunu yok bedavacılık sorunu var" dedi.

GÜLSAN KAFAMA KASAP ÇENGELİ GİBİ TAKILI

İşadamlarının Gülsan Sanayi Sitesi ile ilgili...