18 / 04 / 2024

Samsun ladik yatırımları

Samsun ladik yatırımları

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm ilçeleri şantiyeye çeviren Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ladik’te de alt yapı yatırımlarını sürdürüyor.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zihni Şahin: Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz" dedi.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

Samsun Bafra'da yatırımlar artacak!

ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Onursal Başkanı H.Kaya Aşçı, Samsun Bafra'da yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun'da altyapı yatırımlarına kış molası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun Asarcık büyükşehir yatırımlarıyla değişiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin turizm potansiyellerini gün ışığına çıkarıp ekonomilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yatırımlarına hızla devam ediyor.

Bafra spor yatırımlarıyla önem kazandı!

Türkiye'nin dört bir yanına dev yatırımlar yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun'un Bafra ilçesinde de önemli tesisler inşa etti.

Samsun Tekkeköy'de 2016 yatırımları projelendirildi!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, teknik personeli ile Tekkeköy Kutlukent bölgesinde incelemelerde bulunarak, bölgede bu yıl içerisinde yapılması gereken yatırımları ve çalışmaları projelendirdi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Otel yatırımlarının kongre turizmi için önemi büyük!

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Samsun ladik yatırımları Haberi

Samsun ladik yatırımları


Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm ilçeleri şantiyeye çeviren Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ladik’te de alt yapı yatırımlarını sürdürüyor.


Bu güne kadar ilçede yapılan 40 kilometre uzunluğundaki yollar, 35 mahalleyi kasabaya dönüştürdü. Ladikliler,  beton ve asfalt yollar sayesinde artan yaşam konforlarından büyük memnuniyet duyuyor.

İlçe ve mahallelerindeki asırlık alt yapı sorunlarının tarihe gömülmesi hedefiyle yola çıkan Samsun Büyükşehir Belediyesi, yatırım atağında iki buçuk seneyi geride bıraktı. Bu güne kadar Ladik’te hayata geçirilen yol, su ve kanalizasyon alt yapı çalışmaları ile eğitim, sağlık, spor, kültür ve turizm tesis ve sosyal hizmet yatırımları, ilçede büyük değişim ve dönüşüm sağladı.


64 mahallesi bulunan 16 bin 474 nüfuslu Ladik’in hemen hemen her mahallesinde çalışma yürüten Fen İşleri Daire Başkanlığı Ladik Şube Müdürlüğü,...