18 / 04 / 2024

Samsun Merkez OSB

Samsun Merkez OSB

Samsun Merkez Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Bölgenin imar uygulama alanı 160 hektar olup, bu alanın 112 hektarı sanayi parselini oluşturuyor...

Samsun Merkez OSB'ye iki yeni yatırım yapılacak!

Samsun Merkez OSB'ye iki yeni yatırım yapılacak. Samsun Merkez Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Bölgenin imar uygulama alanı 160 hektar olup, bu alanın 112 hektarı sanayi parselini oluşturuyor.

TOKİ Samsun Merkez'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1! 

TOKİ Samsun Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Merkez'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Merkez sosyal konut projesi... 

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme start verildi!

Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, TOKİ tarafından yapılan iki ayrı ihaleyi kazanarak şantiyelerini kuran yüklenici firmalar, Kıran Mahallesi'nde çalışmalara başladığı belirtildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

Aydın Buharkent OSB'de fabrika yatırımı atağı!

Buharkent OSB'yi ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, "Türkiye dünyanın tam ortasında bulunan bir merkez. Üretim kabiliyetlerimizi artırdığımız zaman Çin’le yarışır bir yere geldiğimizi söyleyebilirim." açıklamasında bulundu.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Moderizasyon Projesi için Amasya İli, Merkez İlçe, Büyükızılca Köyü sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede bulundukları yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.

Samsun'a OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada “İlçelerimizde organize sanayi bölgesi kurulma noktasında çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Elmadağ'a mobilyacılar ihtisas OSB kuruluyor!

Ankara mobilya sektöründe merkez üssü olacak. Elmadağ'da kurulan mobilyacılar ihtisas OSB'de 100'den fazla fabrika kurulacak.

Tekkeköy OSB'de 6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Samsun İcra Dairesi, Tekkeköy Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 65 Ada, 2 Parselde yer alan fabrikayı 6 milyon 3 bin 48 TL'ye icradan satıyor...

Samsun Canik'te 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi Merkez Yeni Mahalle'de yer alan Konut+Ticaret Alanı imarlı 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Samsun Merkez OSB Haberi

Samsun Merkez OSB

Samsun Merkez Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Bölgenin imar uygulama alanı 160 hektar olup, bu alanın 112 hektarı sanayi parselini oluşturuyor. Bölgenin imar planındaki parselasyona göre 132 adet olan sanayi parsel adedi; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'mn onayı alınarak yapılan tevhitler ve imar plan değişiklikleri neticesinde 108 adet olarak tescil edildi. Samsun-Merkez Organize Sanayi Bölgesi Karma OSB statüsünde olan bir OSB olup, bölgesindeki toplam 108 sanayi parselinin 101' inde 77 firma faaliyette olup, altı firma inşaat halinde, birinde ise firma aşamasında. Bölgede faaliyette olan fabrikalarda; karbon üretimi, çocuk bezi, endüstriyel mutfak, kuruyemiş, oluklu mukavva ve ofset baskılı koli, helva, yapı kimyasalları, üre formaldehit sanayi tutkalı, plastik ayakkabı, cam karo mozayik (btb), su filtreleri motopomp, modüler mobilya, medikal ürünler, orman ürünleri,...