18 / 04 / 2024

samsun mobilyasının ihracatının arttırılması projesi

samsun mobilyasının ihracatının arttırılması projesi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, mobilya sektörünün uluslararası alanda rekabet edebilecek düzeye gelmesine destek olmak için yürüteceği proje çalışmalarını tamamladı. Projenin detaylarını paylaşmak için bir toplantı düzenlendi...

Bakan Uraloğlu'ndan hızlı tren müjdesi geldi! Süre 2 saat 45 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'nın tamamlanmasıyla 7 saat mesafesi olan Ankara-Samsun arasının 2 saat 45 dakikaya ineceğini söyledi.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Moderizasyon Projesi için Amasya İli, Merkez İlçe, Büyükızılca Köyü sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede bulundukları yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Ankara Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Konya, İstanbul ve Samsun yollarının kesişimindeki Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu.

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Samsun Bafra'nın çehresi değişiyor!

Samsun'a yapılacak yeni yatırımlar hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz "Bafra’yı Bafralı bile tanıyamayacak" dedi.

Samsun 3. İnşaat Fuarı sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen Samsun 3. İnşaat Fuarı sona erdi.

Sur Çelik Kapı, Samsun İnşaat Fuarı'na katıldı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla görücüye çıktı. Güvenilir sistemiyle hırsızlığa son veren Sur Çelik Kapı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

Samsun Kavak'ta Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı!

Samsun Kavak'ın Yaşaoğlu Mahallesi'nde inşa edilecek Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı. Kavak'a toplamda 8 adet park kazandırıldı.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

TOKİ Samsun Konutları'nın ihalesi iptal edildi!

Samsun'da TOKİ tarafından inşa edilen 205 adet konutun ihalesi yoğun katılım gerekçesiyle iptal edildi. Vatandaşlar, ihalenin iptal edildiğini öğrenince tepki gösterdi.

samsun mobilyasının ihracatının arttırılması projesi Haberi

samsun mobilyasının ihracatının arttırılması projesi


Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, mobilya sektörünün uluslararası alanda rekabet edebilecek düzeye gelmesine destek olmak için yürüteceği proje çalışmalarını tamamladı. 


Ekonomi Bakanlığı’nın 'Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Programı' kapsamında hazırladığı 'Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması' projesinin detaylarını paylaşmak ve görüş alışverişinde bulunmak üzere, proje paydaş firmaları, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi. 


Samsun TSO’daki toplantıda, mobilya sektörünün geliştirilmesine yönelik olarak, program kapsamında tanıtım, eğitim-danışmanlık, yurt dışı pazarlama faaliyetleri, yurt dışı satın alma heyetlerinin Samsun’a getirilmesi konusunda detaylar paylaşılırken, görüş ve önerilerin değerlendirilerek, projenin gidişatına ilişkin bilgiler verildi. Toplantıda, 'Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması' projesine katılım sağlamak isteyenlerin Samsun TSO’ya başvurmaları gerektiği belirtildi.


Murzioğlu, mobilya sektörünün güçlü bir sektör haline gelmesini, bu anlamda...