25 / 04 / 2024

Samsun Murat İkiz

Samsun Murat İkiz

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza ilçesinde 2014 yılı içerisinde belediye ve kamu kapsamında toplam 270 milyon 750 bin liralık yatırım yapıldığını belirtti. İkiz, "Havza parlayan yıldız oldu" dedi.

Murat Kurum: 35 millet bahçesini vatandaşımızın hizmetine sunduk!

Samsun'da Kentsel Dönüşüm Temel Atma ve Altyapı Yatırımları Temel Atma Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şu zamana kadar 35 millet bahçesi projesinin tamamlandığını açıkladı.

Samsun Saathane Meydanı'ndaki restorasyon çalışmaları tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve onarım çalışmaları devam eden Samsun Saathane Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Samsun'da kentsel dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Demir, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ile Samsun’u çarpık yapılaşmadan kurtaracağız” dedi.

Samsun'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun'da hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili görüşmelerde bulundu.

Samsun Havza'da yıkım memnuniyeti!

Samsun Havza Belediyesi, basında yer alan 'yıkım' isyanı' haberiyle ilgili açıklama yaptı. Belediye Başkanı Murat İkiz, "Bu yıkımdan vatandaşın yüzde doksanı memnun" diye konuştu.

Araplar konut satın almak için Samsun'a akın etti!

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Karadeniz Bölge Başkanı Murat Toktaş, Arapların konut satın almak için Samsun'a akın ettiğini söyledi. Toktaş, bölgenin Körfez ülkelerinden talep görmeye başladığını söyledi.

Havza'da tehlike oluşturan bina yıkıldı!

Havza Belediyesi ekipleri, güvenli olmadığı belirlenen bir yapıyı tahliye ederek yıktı. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçedeki güvensiz ve metruk binaların tespit edilip yıkıldığını belirtti. 

TOKİ Samsun Havza 3. Etap için çalışmalar başladı!

Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nı (TOKİ) ziyaret etti. İkiz, Turan ile Havza'da yapılması planlanan 3. etap TOKİ için görüştü.

Bedük Grup, Samsun İnşaat Fuarı'na damga vurdu!

Bedük Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bedük, "Fuarlar ile firmalar ürünlerini tanıtma ve satış imkanı buluyor. Fuar katılımcı firmalara, sektöre ve Samsun ekonomisine büyük katkı sağlıyor"dedi.

TOBB Turizm Meclisi'ne Karadeniz'li Murat Toktaş seçildi!

TOBB Turizm Meclis Üyeliğine Samsun North Point Hotel Genel Müdürü Murat Toktaş seçildi.

Murat İkiz: Hedef Havza bölgesine 5 yıldızlı otel yapmak!

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza ilçesinde 2014 yılı içerisinde belediye ve kamu kapsamında toplam 270 milyon 750 bin liralık yatırım yapıldığını belirtti. İkiz, "Havza parlayan yıldız oldu" dedi.

Murat İkiz kimdir?

Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kimdir? Murat İkiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat İkiz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Murat İkiz...

Samsun Murat İkiz Haberi

Samsun Murat İkiz

5 YILDA ALTYAPI TAMAM 

Başkan İkiz, "Göreve geldiğimiz ilk beş yıl alt yapı ikinci beş ise üst yapıyı tamamlamak için çalıştık. Bu arada ilçedeki termal kaynakların arttırılması için de sondaj çalışmaları yapıldı ve termal su rezervi arttırıldı. 10 yıl içerisinde Kevser Akıllı Park ilçemizin prestij projesi oldu ve ilçemize bir çok ödül kazandırdı. 31 Mart yerel seçimleri sonrası ise ilçemize dahil olan 81 yeni mahallemize hizmetlerimizi hızlı bir şekilde ulaştırmak için çalışmalar başladık. Bu çalışmalar kapsamında 5 mahallemizde parke çalışmaları tamamlandı. 20 mahallemize oyun alanları kuruldu ve 81 mahallemize ise çöp konteynırı yerleştirildi. 10 yıl içerisinde Havza Belediyesi olarak 102 milyon 250 bin liralık yatırım yapıldı. Kamu yatırımları kapsamında ise ilçemizde bir çok önemli yatırım yapıldı. Bunların toplamı ise 168...