25 / 04 / 2024

Samsun sahili kaçak

Samsun sahili kaçak

Samsun ve Çevresi Turizm Altyapı Birliği (SAMTAB)'ın toplantısı sonrası inceleme gezisi yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gölyazı sahillerinde kaçak yapılaşma tespit etti...

Lapta Sahili'ndeki ‘kaçak inşaata’ 2'nci mühür!

Kıbrıs Lapta Belediyesi tarafından daha önce mühürlenen kaçak inşaatta çalışmaların devam etmesiyle, inşaat yeniden mühürlendi.

Samsun'daki 26 kaçak yapı yıkıldı!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde orman arazisinde yer alan 26 kaçak yapı, mahkemenin verdiği kararla yıkıldı.

Samsun Atakum'da kaçak yapılaşma gündemde!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Büyükşehir Belediye Başkanı İshak Taşçı, projelerden yatırımlardan ve hizmetlerden konuştular. Kaçak yapı sorunu masaya yatırıldı.

Karasu Sahili'nde kaçak yapılar yıkıldı!

Karasu sahilinde yapılan kaçak yapılar Karasu Belediyesi ekipler tarafından yıkıldı.

Samsun 19 Mayıs'ta kaçak binalar yıkılıyor!

Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Yörükler mahallesinde sabah saatlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar, bölgede bulunan kaçak olduğu iddia edilen evleri yıkmaya başladı.

Samsun'daki Kuş Cenneti'nde kaçak yapıya yer yok!

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde bulunan kaçak yapıların yıkıldığını belirterek, "Kaçak yapıları yıktıktan sonra doğa adeta kendini yeniledi.

Samsun'da kaçak yapılar yıkıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Kaçak yapıların yıktıktan sonra doğanın adeta kendini yenilediğini ve yeni kuş türlerinin ortaya çıktığını söyledi.

Samsun Kızılırmak Deltası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesince Kızılırmak Deltası'nda 30 yıl önce yapılan kaçak yapıların yarıya yakınının yıkılmasının ardından uzun yıllardır bölgeye gelmeyen göçmen kuş türleri, yeniden görülmeye başlandı.

Didim Sahili'ndeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Didim’de sahil kesiminde Kaçak olarak yapılan yapılar yıkılmaya başlandı. Bu kapsamda Didim Belediyesi ekipleri Cennet Koy olarak adlandırılan bölgede izin yapılan bir kulübeyi kaldırdı.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kaçak yapılarla mücadele etmeliyiz!

Samsun'da 1 yılın programını yapmak amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kirli görüntüler veren çarpık ve Kaçak yapılaşmalarla mücadele etmeliyiz” dedi.

Samsun'daki 171 kaçak yapının yıkımı yargı kararına bağlı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Yörükler Mahallesi'nde üçüncü derece sit alanı içerisinde kalan 321 evden 150'sinin yıkımının gerçekleştiğini belirterek, "Geri kalan 171 kaçak yapıyı yıkmak için yargı kararı bekliyoruz" dedi

Samsun'daki kaçak yapılar yıkılacak!

Kaçak yapıların tespitlerinin yapıldıktan sonra er ya da geç yıkılacağını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, belediye olarak kaçak yapılaşmanın her zaman karşısında durduklarını belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, "Burada onlarca kaçak yapı var. Çoğu hazine arazisinde veya kıyı kenar şeridi içinde bulunuyor. Önümüzdeki haftada yıkımlar devam edecek." dedi.

Samsun sahili kaçak Haberi

Samsun sahili kaçak

Samsun'un tarihi ve turistik ilçelerinden Terme'de gerçekleştirilen Samsun ve Çevresi Turizm Altyapı Birliği (SAMTAB)'ın toplantısı sonrası inceleme gezisi yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gölyazı sahillerinde kaçak yapılaşma tespit etti. Bunlara kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ifade eden Başkan Yılmaz, sahillerdeki kaçak yapılaşmanın turizmi baltaladığına dikkat çekti...


Toplantı sonrası Samsun Valisi İbrahim Şahin, Çarşamba Kaymakamı ve Terme Kaymakam Vekili Caner Yıldız, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve meclis üyeleriyle birlikte Gölyazı mahallesine gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, burada gezi ve incelemelerde bulundu. Vali Şahin ile sahilleri dolaşan Başkan Yılmaz, burada kaçak yapılaşma olduğunu tespit etti.


Gezi sonrası kendisinden yol isteyen...