19 / 04 / 2024

samsun yol yatırımları 2016

samsun yol yatırımları 2016

Cumhuriyet tarihi boyunca yol sıkıntısı çeken ilçede Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Havza Şube Müdürlüğü, ilçede 2 yılda 40 milyon TL’lik yatırımla 70 km yol yaparak önemli bir başarıya imza attı.

Samsun Nebiyan'daki yol yatırımları tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Kuşkayası ve Nebiyan mahallelerini ziyaret etti. Başkan Yılmaz, tüm köylerde çalışmaların tam gaz devam ettiğini söyledi.

Samsun Büyükşehir'den 424 kilometre yol!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, 2014 yılında 44 kilometre, 2015 yılında 306 kilometre ve 2016 yılında bu zamana kadar da 74 kilometre olmak üzere toplam 424 kilometre beton yaptıklarını söyledi.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Zihni Şahin: Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz" dedi.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Samsun Bafra'da yatırımlar artacak!

ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Onursal Başkanı H.Kaya Aşçı, Samsun Bafra'da yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun'da altyapı yatırımlarına kış molası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun Asarcık büyükşehir yatırımlarıyla değişiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin turizm potansiyellerini gün ışığına çıkarıp ekonomilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yatırımlarına hızla devam ediyor.

samsun yol yatırımları 2016 Haberi

samsun yol yatırımları 2016


Türkiye’nin Karadeniz’e ilk açılışı kapısı olan Samsun’un Havza ilçesinde Büyükşehir Belediyesi yatırımları devam ediyor. İlçe merkezi ile mahalleleri arasındaki ulaşım alt sorunlarını kalıcı şekilde ortadan kaldırmak için yoğun çalışma yürüten Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Havza Şube Müdürlüğü, 24 ayda 30 mahallede 40 km beton yol, 14 mahallede 18 km sıcak asfalt yol ve 5 mahallede 12 km satih kaplama yol olmak üzere toplamda 70 km yol yaptı. Yol yapım çalışmaları için de 40 milyon TL para harcandı.


Sadece 2016 yılında 13 mahallede yaptığı 20 kilometrelik yol yapımını tamamlayan Havza Fen İşleri Müdürlüğü, 14 mahalledeki çalışmalarını ise sürdürüyor. Bunun yanında müdürlük, Bekdiğin mahallesi çıkışında ve Yukarı Yavucak mahallesi geçişinde parke yol ve kaldırım, Dereköy’de meydan çalışmalarına ise yakın...