26 / 04 / 2024

Samut A.Ş bodrum iş merkezi

Samut A.Ş bodrum iş merkezi

Antalya’nın ünlü inşaat şirketi Samut A.Ş. Bodrum Turgut Reis’te yer alan iş merkezini satışa sunuyor. Özel projesiyle büyük beğeni toplayan plaza yeni sahibini bekliyor.

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Yazlık bölgelerde konut fiyatları uçuşa geçti! 

Koronavirüs salgını ile birlikte yazlık bölgelerde evlerin fiyatlarında artış yaşanmaya devam ediyor. Özellikle Datça, Bodrum ve Kaş’ta konut fiyatlarının değeri yüzde 68'i bulmuş durumda. 

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Jumeirah Lake Towers'a Bodrum Restaurantı!

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

Barbaros Valley'de satışlar başladı! Mayıs 2020'de teslim!

Peska Turizm Yatırım A.Ş., Bodrum Yalıçiftlik’te Barbaros Koyu'nda hayata geçirdiği Barbaros Valley'de satışlar başladı..

Emrah'tan eşine 8 milyon TL'lik villa!

Adı cimrilik esprileriyle anılan şarkıcı Emrah 4 sene önce evlendiği eşi Sibel Erdoğan'a Bodrum'da 8 milyon TL değerinde villa hediye etti 

Four Seasons Resort Bodrum geliyor!

Halikarnas Turizm ve Yatırım A.Ş, Bodrum Kızılağaç Mahallesi Gerenkuyu Mevkiide Four Seasons Resort Bodrum'u inşa edecek. Proje 5 yıldızlı 125 odalı otel ile 5 yıldızlı 284 üniteli tatil köyünden meydana gelecek..

Hüseyin Samut'a Cumhurbaşkanı'ndan plaket!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'a plaket takdim etti. Erdoğan, Samut’u tebrik ederek,”Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Hüseyin Samut: Konutta en şanlı dönem!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşti. Kongre'de konuşan Samut A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Türkiye'de konut sektörünün en şanslı dönemin yaşandığını söyledi.

Samut Comfort City’nin tanıtımı yapıldı!

Samut AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Sabah Gazetesi’nin ulusal bazda yayınlanan Türkiye 2023 ekinde 2016 yılına dair değerlendirmede bulundu.

Samut Comfort City kalite ve sağlamlıkta model oldu!

Samut AŞ tarafından Antalya’da yapımına hızla devam edilen Samut Comfort City projesi, kalite ve sağlamlık kategorisinde bölgesine örnek teşkil ediyor.

Samut Comfort City’de Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 30 indirim!

Antalya’nın tanınmış inşaat şirketlerinden Samut AŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmayarak yeni projesi Samut Comfort City’de öğretmenlere özel yüzde 30 indirim kampanyası başlattı.

Samut Comfort City projesi yoğun ilgi görüyor!

2016’da yaptığı yatırımlar ile bir kez daha sektörün öne çıkan şirketleri arasında yer alan Samut AŞ.’nin bu yılki yatırımlarından Samut Comfort City projesi şimdiden büyük ilgi görmeye başladı

Samut A.Ş bodrum iş merkezi Haberi

Samut A.Ş bodrum iş merkezi

Antalya’nın ünlü inşaat şirketi Samut A.Ş. Bodrum Turgut Reis’te yer alan iş merkezini satışa sunuyor. Özel projesiyle büyük beğeni toplayan plaza yeni sahibini bekliyor.


Bodrum’da toplam 600 m2 alana sahip iş merkezi Samut A.Ş. tarafından satışa sunuldu. Turgut Reis bölgesinde yer alan iş merkezi, birbirinden bağımsız dört bölümden oluşuyor. Toplam 2 kata sahip olan iş merkezine ister bütün olarak isterseniz bölüm bölüm sahip olunabiliyor. Her bir bölümü 120 m2 alana sahip olan iş merkezinin fiyatı Samut A.Ş. tarafından 1 Milyon Dolar olarak açıklandı. İş merkezinin tamamına değil de bir bölüme sahip olmak isteyenler için ise 250 Bin Dolarlık fiyat...