16 / 04 / 2024

Sanat İstanbul İçin 0212 Istanbul Sergisi

Sanat İstanbul İçin 0212 Istanbul Sergisi

Londra doğumlu Ned Pamphilon'un Sanat İstanbul İçin 0216 Istanbul Sergisi, Selin Yapı tarafından Palladium Alışveriş Merkezi'nde 09 Mart ila 29 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

İstanbul’da deprem seferberliği! Ekrem İmamoğlu canlı yayında tek tek açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Deprem Dirençli İstanbul İçin Seferberlik" başlıklı toplantıda önemli açıklamalar yaptı. Ekrem İmamoğlu, "İBB olarak inisiyatif aldıklarını belirterek, "Düzeni değiştiriyoruz. Her şeyi sıfırdan başlatıyoruz" diye konuştu.

Borsada tarihi gün yaşandı! En fazla hangi sektör kaybettirdi?

Geçtiğimiz yıl tüm dünya piyasalarından pozitif ayrışan Borsa İstanbul, Çin’den gelen haberle çok moralli olan dış piyasalardan negatif ayrıştı ve günü düşüşle tamamladı. Peki bugün borsada yatırımcısına en fazla hangi sektör hisseleri kaybettirdi?

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Faiz indiriminin Kanal İstanbul projesiyle ilgisi var mı?

Ekonomist Prof. Dr. Veysel Ulusoy, faiz indirimlerini değerlendirdi. Veysel Ulusoy, "Yaşanan tam anlamıyla Kanal İstanbul inşaatına zemin hazırlama amacıyla yapılan faiz indirimi" dedi.

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kirasını ödeyemediği için kapanması mecliste!

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun pandemi sürecinde kirasını ödeyemediği için kapanmasına ve özel tiyatroların desteklenmesine yönelik Bakanlıkça yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri'nin İkinci Bilim Sanat Merkezinde inşaat çalışmaları tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada inşaatı hızla süren ikinci bilim sanat merkezinin kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi...

Kanal İstanbul projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Kanal İstanbul inşaatı ne zaman başlayacak? Kanal İstanbul neden yapılıyor? Kanal İstanbul yapım maliyeti ne kadar? Kanal İstanbul ihalesi ne zaman? Kanal İstanbul'un kapasitesi ne kadar? Kanal İstanbul'dan günde kaç gemi geçecek? İşte Kanal İstanbul projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

AYM’de gündem Kanal İstanbul!

Anayasa Mahkemesi çılgın proje Kanal İstanbul'in yap-işlet-devret modeliyle yapılmasına imkân sağlayan yasa maddesinin iptal talebini esastan görüşecek.

Nurettin Canikli: Kanal İstanbul inşa edilecek!

TBMM Genel Kurulunda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, "Kanal İstanbul inşa edildiğinde, Montrö Boğazlar Sözleşmesi burası için geçerli değil, yani buradan geçecek gemilerden ücret alacağız. Kanal İstanbul inşa edilecek" diye konuştu...

Hümeyra Yeniköy’e taşınacak!

Ünlü sanatçı Hümeyra, Yeniköy’de Boğaz manzaralı, 3 oda+1 salon bir eve taşınmaya karar verdi. Yaz aylarını Bodrum-Gümüşlük’te geçiren sanatçı, İstanbul’a eylül ayında dönüp yeni evine taşınacak.

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Karakuş ve Olgun Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Sanat İstanbul İçin 0212 Istanbul Sergisi Haberi

Sanat İstanbul İçin 0212 Istanbul Sergisi

İstanbul için en fazla tablo üreten yabancı ressamlardan 1963 Londra doğumlu Ned Pamphilon, Sanat İstanbul İçin 0216 Istanbul Sergisi ile İstanbul'u resmetti. Sanat İstanbul İçin 0216 Istanbul Sergisi, 09 Mart ile 29 Mart arasında düzenlenecek. 


Selin Yapı ile İTO tarafından düzenlenen Sanat İstanbul İçin 0216 Istanbul Sergisi, Palladium Alışveriş Merkezi'nde sergilenecek. 


Ned Pamphilon Resim Sergisi

Istanbul 0216

09-29 Mart 2014

Palladium Alışveriş Merkezi - Ataşehir


Ned Pamphilon Resim Sergisi

Istanbul 0216

Açılış Kokteyli

Palladium Alışveriş Merkezi Ataşehir

12 Mart 2014 / 19:30 – 22:30


Ned Pamphilon Resim Sergisi

Istanbul 0212

02-14 Nisan 2014

İstinye Park Alışveriş Merkezi


Ned Pamphilon Resim Sergisi

Istanbul 0212

Açılış Kokteyli

İstinye Park Alışveriş Merkezi Ataşehir

02 Nisan 2014 / 19:30 – 23:00


 Ned Pamphilon kimdir?



Kübra...