27 / 04 / 2024

Sancaktepe metro hattı

Sancaktepe metro hattı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde 72 derslikli okul temel atma törenine katılım gösterdi.

Metro hattı Sancaktepe'de konut fiyatlarını arttıracak!

Ulaşım yatırımları tamamlandığında gayrimenkul piyasasının gözdesi Sancaktepe'de fiyatlar katlanacak. Markalı konut projeleriyle yeni bir kimliğe bürünen Sancaktepe, İstanbul'da Anadolu Yakası'ınn en hızlı gelişen lokasyonları arasında yer alıyor.

Sancaktepe’de 2019’da 3 ayrı metro hizmet verecek!

Sancaktepe Toplu Açılış ve Tanıtım Töreni’nde konuşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, ilçeye 700 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, 3 ayrı metro hattıyla ilçenin Anadolu yakasındaki raylı sistemlerin merkezi olacağını söyledi.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro hattı inşaatında bugün Sarıgazi İstasyonu'nda TBM geçiş töreni gerçekleşti. 

Ekrem İmamoğlu'ndan İncirli-Beylikdüzü Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy – Sancaktepe – Sultanbeyli Metro Hattı’nın, 2’nci TBM kazı çalışmalarını başlattı. Önemli açıklamalar yapan İmamoğlu,  “Yılda 20 km’lik metroyu İstanbullulara açılmış bir şekilde kazandıran bir dönem olma arzusundayız" dedi.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başladı!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. tünel açma makinesinin (TBM) kazısı başladı. 

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın en değerli bölgesi!

Endeksa, inşaat çalışmalarına tekrar başlanılan ve 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanan Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nın çevresindeki mahallelerde yer alan konut satış fiyatlarını açıkladı...

Çekmeköy–Sultanbeyli Metro Hattı’nın inşaatı yeniden başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaatına 2 yıl ara verilen Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nda çalışmalar yeniden başlıyor. Metro hattı için Ekim 2019’da yapılan anlaşma ile Deutsche Bank’tan kredi sunuldu.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı için düğmeye basıldı!

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak.

Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Ümraniye ile Sancaktepe’den geçen Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye bastı.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı nereden geçecek?

Saatte tek yönde 65 bin yolcuya hizmet verecek olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki metro hattı nerelerden geçecek?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ikinci etabı açılıyor!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın seferlerine, ikinci etap olan Yamanevler-Sancaktepe bölümünün deneme sürüşlerinin başlaması sebebiyle ara verildi. 

Üsküdar-Sancaktepe Metro Hattı 2. kısımda son durum!

Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy / Sancaktepe Metro Hattı 2. kısım çalışmaları devam ediyor. İnşaat çalışmaları devam eden metro hattında açılış tarihi netleşmedi. 

Sancaktepe metro hattı Haberi

Sancaktepe metro hattı

Seçim çalışmalarına Sancaktepe'de devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, kanaat önderleriyle buluştuktan sonra Yenidoğan Mahallesi'ne geçerek 72 derslikli okulun temel atma törenine katıldı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; törende konuşan Yıldırım, şu açıklamalarda bulundu: "Taşa toprağa yapılan yatırımın bir ömrü var. Ancak insana yapılan yatırım nesilden nesile devam edecek. Türkiye eğitimli insanların omuzunda yükselecek. Yaşımız ne olursa olsun, mutlaka öğreneceğimiz bir şeyler var. Çünkü hepimiz bilmediklerimizin cahiliyiz.

Yıldırım, Sancaktepede okul temeli attı

Beşikten mezara kadar öğrenme diye bir şey var. Eskiden kitap okumak, yazmak yetiyordu. Şimdi internet ve bilgisayar okur-yazarlığı diye bir şey var. Çünkü hayatlarımızda artık cep telefonları var. Eskiden torunlar dedelerinden, ninelerinden öğrenirdi. Şimdi evlatlarımız bize öğretiyor. Devir değişti. Onlar bu işleri daha iyi...