29 / 03 / 2024

sandalyeci design

sandalyeci design

Sandalyeci’nin birbirinden şık döşeme seçenekleriyle mekanlar rengarenk olacak...

Sandalyeci özel konseptli masalarını tanıttı!

Sandalyeci’nin kahve desenleriyle bezeli masaları, kahve keyfinize keyif katacak…

Carre Design Manavgat'ta açıldı!

Gökçe ve Tuğçe Durmaz kardeşlere ait Carre Design adlı mimari ve iç mimari tasarım üzerine hizmet verecek olan ofis düzenlenen tören ile açıldı.

Derin Design 2016 koleksiyonu!

Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer Derin Design koleksiyonunun ortaya çıkma hikâyesi anlattı. İşte Derin Design koleksiyonu..

İki Design Group Pasifik Property Awards’tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren İki Design Group, Asya Pasifik Property Awards’tan yine ödülle döndü.

TT Design İç Mimarlık Dekorasyon ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

TT Design İç Mimarlık Dekorasyon ve İnşaat Limited Şirketi, Doğan Can Aycan tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Esenyurt, Mimsan Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

Homs Design İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homs Design İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Güven ve Batuhan Gülşen ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Brandium Rezidance'de kuruldu.

Dama Design Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dama Design Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, kuruldu...

Tuna Ofis'e German Design’den üç ödül!

Tuna Ofis, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards’te “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla 3 ödüle layık görüldü.

SAMET, IF Design’da bu yıl üçüncü kez ödüllendirildi!

İnovasyon odaklı ürünleriyle sektörünün lideri olan SAMET, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan IF Design’da bu yıl üçüncü kez ödüllendirildi.

Ideal Standard, Metex Design Group'la buluştu!

Ideal Standard "Happy Hours 2016” etkinliğinde Metex Design Group'la buluştu. Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.

Hotel Design Show etkinliğine sektörden büyük ilgi!

Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapsamında bu yıl ilki yapılan Hotel Design Show etkinliğine turizmciler ve sektör profesyonelleri büyük ilgi gösterdi.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülünü aldı!

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

Filli Boya’nın Design Soul Dijital Dergisi kış sayısı yayında!

Bugüne kadar 750.000 bini aşkın indirilme rakamına ulaşarak dijital mecralarda öncülüğünü sürdüren, A’ Design Award ödüllü Design Soul dijital dergisi, 2016’da da renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.

sandalyeci design Haberi

sandalyeci design


‘Sandalyeci’ nin birbirinden dekoratif ve kullanışlı ürünleri arasında yer alan koltuk ve sandalyeleriyle evinizin havasını değiştirebilirsiniz. 


Sandalyeci’nin iç açıcı koleksiyonuyla evleriniz çiçek açacak!

Baharın renk ve desenleriyle evinizde değişik bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, Sandalyeci ilk adresiniz olacak…

Doğanın tüm renklerinin hakim olduğu kumaş ve mobilya çeşitleriyle Sandalyeci, sevdiğiniz mekanların tamamlayıcısı olacak! 


Farklı tarz ve trendlerin takipçisi Sandalyeci ile sevdiğiniz mekanlarda kendi stilinizi...