26 / 04 / 2024

Sandalyeciden yeni koleksiyon

Sandalyeciden yeni koleksiyon

Sandalye,ci’nin çiçekli koltuklarıyla sonbaharın kasvetli havasını bahara dönüştürmek elinizde! ‘Sandalye,ci’ nin birbirinden dekoratif ve kullanışlı ürünleri arasında yer alan koltuk ve oturma gruplarıyla evinizin havasını değiştirebilirsiniz...

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Porland'dan yeni koleksiyon; Danshari... 19 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Porland Danshari koleksiyonu, Forest, Sky ve Earth adlı üç seriden oluşuyor. Peki bu koleksiyonun fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Koleksiyon yeni Ankara Merkezi'ni açtı!

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

Graniser'den yeni koleksiyon!

Dekorasyonda fark yaratan ürünlere imza atan Graniser Seramik, Madison serisi ile yaşam alanları ve banyo dekorasyonuna rahatlık hissi uyandıran bir tasarım anlayışını yansıtıyor.

Koleksiyon Mağazaları yeni ev serisini tanıtıyor!

2016 yeni ev serisini tamamlamak üzere olan Koleksiyon, ürün gamına dair ipucu niteliğindeki kapsül grubu mağazalarda yerini aldı.

Peli Parquet yeni Vintage koleksiyonuyla parke algısını değiştirecek!

Parke sektöründe faaliyet gösteren Peli Parquet, yeni çıkardığı Vintage koleksiyonuyla, parke algısını değiştirmeyi amaçlıyor. Vintage koleksiyon 4 renkten oluşan sıra dışı desenlere sahip özel bir koleksiyon.

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Koray Malhan: Açık ofislere yeni düzen geliyor!

Cirosunun yüzde 70'ini ofis mobilyalarından sağlayan Koleksiyon'un Tasarım ve Marka Direktörü Koray Malhan "Açık ofislerde daralan çalışanlara yeni düzen geliyor" dedi.

Sandalyeciden yeni koleksiyon Haberi

Sandalyeciden yeni koleksiyon

Sandalye,ci koleksiyonunda yer alan cıvıl cıvıl renkli ve desenli mobilyalar, sıradanlıktan hoşlanmayanların ilk seçimi olacak…


Çiçek Bahçesi


Sandalye,ci’nin çiçekli koltuklarıyla sonbaharın kasvetli havasını bahara dönüştürmek elinizde!

‘Sandalye,ci’ nin birbirinden dekoratif ve kullanışlı ürünleri arasında yer alan koltuk ve oturma gruplarıyla evinizin havasını değiştirebilirsiniz. 

Sandalye,ci’nin iç açıcı koleksiyonuyla evleriniz çiçek açacak!

Doğanın renk ve desenleriyle evinizde değişik bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, Sandalye,ci  ilk adresiniz olacak…

Doğanın tüm renklerinin hakim olduğu kumaş ve mobilya çeşitleriyle Sandalye,ci, sevdiğiniz mekanların tamamlayıcısı olacak! 

Farklı tarz ve trendlerin takipçisi Sandalye,ci ile sevdiğiniz mekanlarda kendi stilinizi...