24 / 04 / 2024

şanlıurfa Devteşti Semt Pazarı

şanlıurfa Devteşti Semt Pazarı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi'nin her ilçeye yapacağı semt pazarının projesinin ilkini Haliliye İlçesinde Devteşti Mahallesinde törenle vatandaşların hizmetine açtı.

Şanlıurfa Devteşti Semt Pazarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye yapacağı semt pazarının projesinin ilkini Haliliye İlçesinde Devteşti Mahallesinde yapımını tamamladığı Devteşti Semt Pazarını törenle hizmete açıyor.

Devteşti Semt Pazarı tamamlandı!

4 bin metrekare üzerine inşa edilerek vatandaşları ve pazar esnafını olumsuz hava şartlarına koruyan ve düzenli bir şekilde alışveriş imkanı sağlayan Devteşti Semt Pazarı hizmete girmesiyle takdir topladı.

Şanlıurfa'daki hasarlı binalar için uyarı: Artçı depremlerde çökebilirler!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Malatya depremi dikkatleri Şanlıurfa'daki binalara çevirdi. Yaya ve araç trafiğine açık Haliliye’de bulunan hasarlı binaların çökmesinden endişe duyuluyor. 

Şanlıurfa'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Son yıllarda büyük göç alan Şanlıurfa'da konut sektöründe hareketli günler yaşanıyor. Kentte ev fiyatları tavan yaptı. 

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa'ya yeni millet bahçeleri müjdesi!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara’da yoğun görüşmelerin ardından Devteyşti ve Süleymaniye Millet Bahçesi ile yıllardır çözüm bekleyen Yeşildirek Mahallesi kentsel dönüşüm projelerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura sonuçları açıklandı!

Şanlıurfa Akabe projesinin kura çekilişi bugün gerçekleşti. İşte TOKİ Şanlıurfa Akabe kura sonuçları listesi...

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı 3. Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir'in 2016 faaliyet raporu kabul edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Nisan ayı oturumları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantıları geçtiğimiz gün başladı. Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarına üyeler seçildi.

şanlıurfa Devteşti Semt Pazarı Haberi

şanlıurfa Devteşti Semt Pazarı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi'nin her ilçeye yapacağı semt pazarının projesinin ilkini Haliliye İlçesinde Devteşti Mahallesinde törenle vatandaşların hizmetine açtı.


Şanlıurfa merkez ve ilçelerde çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürerek her kesimden takdir gören Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi için açılış töreninde bölge esnafları ve Pazarcılar Dernek Başkanlığı tarafından çalışmalarından dolayı teşekkür pankartı açıldı.


4 Bin Metrekarelik kapalı alana sahip olan ve yaklaşık olarak 300 geçici tezgahın kurulduğu, pazarın olmadığı günlerde ise ücretsiz otopark hizmet verecek olan modern semt pazarını törenle vatandaşların hizmetine açan Başkan Nihat Çiftçi, bölgeye ve esnafa hayırlı olmasını temenni etti.


Devteşti Semt pazarındaki bölge esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, vatandaşlarla sohbet ederek esnafa, yeni semt pazarının hayırlı olmasını diledi.


Büyükşehir Belediyesi olarak...