19 / 04 / 2024

şanlıurfa GAP SUKAY projesi son durum

şanlıurfa GAP SUKAY projesi son durum

GAP Vadisinde 58 Bin metrekarelik bir alana sahip olan GAP SUKAY Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. GAP SUKAY, su sporları branşında bölgenin özlem duyduğu büyük bir eksikliği giderecek.

Şanlıurfa Göbeklitepe tesisleri hizmete girdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını tamamladığı GAP 4.Etaptaki 'Göbeklitepe Tesisleri'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Şanlıurfa GAP Vadisi Millet Bahçesi açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Millet Bahçesi projesinin etaplarını tamamlıyor.

Şanlıurfa Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen GAP Vadisi Projesi'nin 3. etap açılışı yapıldı.

Şanlıurfa GAP Vadisi 2. Etap'ta sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 43 bin metrekarelik GAP Vadisi 2. etap proje çalışmasında sona doğru gelindi.

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı!

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı. Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi'nin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi 2. ve 3. etabın temeli atılıyor!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları son sürat sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. ve 3. Etabının temeli atılıyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde 2. etap çalışmaları başladı!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları süratle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. Etabında çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nin 1. etabı tamamlandı!

Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alanlarını sosyal donatıları ile birlikte vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde park ve mesire alanlarının yapımına yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde son rötuşlar!

Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alanını oluşturacak GAP Vadisi'nin 1. etap çalışmalarında sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çimlendirme çalışmalarının yapıldığı alanlar kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

Şanlıurfa GAP Vadisi 2.Etap için çalışmalar 2017'de başlayacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 'Daha yeşil bir Şanlıurfa için' sloganı ile kent merkezi ve 13 ilçede yapılan ve yapımı planlanan yeşil alan çalışmalarını aktarmak için basın mensupları ile buluştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Şanlıurfa GAP SUKAY Tesisleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, GAP SUKAY Tesisleri'nin açılış törenine katıldı. GAP SUKAY'da, su üstü kayak ve su sporları yapılabilecek.

şanlıurfa GAP SUKAY projesi son durum Haberi

şanlıurfa GAP SUKAY projesi son durum


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel gelişimin yanı sıra sosyal hayatın her alanında refah düzeyini üst seviyelere çıkarmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Uygulamaları çerçevesinde sportif tesislere ağırlık veren ve hayata geçirdiği yeni projelerle gençlere bu yönde destek sağlamayı sürdüren Büyükşehir Belediyesi, GAP SUKAY Projesi'nin tamamlanması için imkanlarını seferber ediyor.


İçerisinde 35 bin metrekarelik gölet ve yaklaşık 5 bin metrekarelik ada ile ada çevresindeki yeşil alan ve spor alanlarından oluşan GAP SUKAY'da gölet derinliği ise 1.5 metre olacak.


Restoranlar, kafeteryalar, teleferik, açık kapalı yüzme havuzları, aqua park, biyolojik gölet, at çiftliği, golf sahası, temalı bahçeler,çocuk oyun ve oturma alanları, ülkeler mutfağı, koşu parkuru, etkinlik meydanları, su oyunlu havuzlar, atletizm parkuru, tenis kortları,okçuluk ve Paintball sahası gibi sosyal amaçlı kullanım alanlarının tümünü içerisinde bulunduracak proje,...