28 / 03 / 2024

şanlıurfa inşaat işçi

şanlıurfa inşaat işçi

Şanlıurfa Hilvan'da inşaata çalışan bir işçi, üzerinde çalıştığı iskelenin kayması sonucu 5. kattan düşerek ağır yaralandı...

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Birecik'te 94.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 30 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunun Birecik Tüneli çıkışında yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'da inşaat işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 7 yaralı!

Şanlıurfa Siverek'te inşaat işçilerini taşıyan kamyonet şarampole devrildi, yaşanan kazada 7 kişi yaralandı.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 120 iş yeri, 58 konut ve 34 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 120 iş yeri, 58 konut ve 34 dükkan inşa edecek.

Şanlıurfa’da bin 200 inşaat işçisine mesleki eğitim sertifikası verildi!

Haliliye Belediyesi ve İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğinin işbirliğiyle inşaat işçilerinin mesleki yeterlilik sertifikası almalarını sağlamak amacıyla başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitiminin ilk grubunu tamamlayan bin 200 işçiye sertifikaları verildi..

Limak, Kuveyt, Hindistan, Rusya'da inşaat işlerini takip edecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  Kuveyt, Hindistan, Rusya’da inşaat işlerini özellikle takip edeceklerini açıkladı.

Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı.

2017 yılı ikinci çeyrek inşaat işgücü endeksi açıklandı!

TÜİK, 2017 yılı ikinci çeyrek inşaat işgücü girdi endekslerini açıkladı.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Antalya'da inşaat işçilerine denetim!

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde Antalya'da mevsimlik ve inşaat işçilerinin konakladıkları yerlere yönelik denetim yapıldı..

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi'nden inşaat işçilerine belge!

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi inşaat işçilerine Mesleki yeterlik belgesi vermek için Avcılar merkezinde faaliyete başladı. Mesleki yeterlik belgesinin işverene ve bireye avantajları ve dezavantajları açıklandı.

şanlıurfa inşaat işçi Haberi

şanlıurfa inşaat işçi

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir inşaat işçisi 5. kattan düşerek yaralandı. 

Doğru Haber'de yer alan habere göre; edinilen bilgilere göre sabah saat 09:00 sıralarında inşatta sıva işinde çalışan Suriyeli Veysi Mohammad (26), üzerinde çalıştığı iskelenin kayması sonucunda 5'inci kattan zemine düştü.

Çevredeki vatandaşlar tarafından Hilvan Halit Şiltak Devlet Hastanesine götürülen Veysi Mohammad, yapılan ilk müdahaleden sonra, yaralı olarak ambulans ile Şanlıurfa'daki hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan inşaatta beraber çalıştığı ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin de düşme esnasında bir yere tutunup düşmekten son anda kurtulduğu öğrenildi. 

Bilecik'te inşaat demirlerinin altında kalan 2 işçi yaralandı!

Antalya'da inşaatta göçük: 1 yaralı!

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi...