25 / 04 / 2024

Şanlıurfa millet bahçeleri

Şanlıurfa millet bahçeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa’nın Haliliye ve Eyyübiye ilçesinde yapılacak millet bahçelerinin ihalesi gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa'ya yeni millet bahçeleri müjdesi!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat14:00'te yapılacak.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ'den 81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi! Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte Şanlıurfalıların yüzünü güldüren millet bahçesi ile ilgili detaylar...

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Halfeti'ye millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 8 Nisan'da yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Urfa Kalesi'nin eteğinde millet bahçesi inşa edilecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde millet bahçesi çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi, Urfa Kalesi'nin güney kısmında millet bahçesi inşa edecek. 

İstanbul depremi için ayrılan bütçe millet bahçelerinin gerisinde kaldı!

TOKİ’nin İstanbul’un üç farklı ilçesinde inşa ettireceği millet bahçeleri için ayrılan toplam kaynak, deprem güçlendirme çalışmaları için ayrılan 800 bin TL’yi geçti ve 96,8 milyon TL oldu.

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde inşası devam eden Haliliye Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçeye kazandırılan 118 dönümlük Millet Bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ilde yeni millet bahçeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Millet Bahçesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa millet bahçeleri Haberi

Şanlıurfa millet bahçeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Şanlıurfa’nın Haliliye ve Eyyübiye ilçesinde yapılacak millet bahçelerinin ihalesi dün yapıldı.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, bitki ve peyzajı ile Şanlıurfa kentine yeni bir soluk getirecek millet bahçeleri, içerisinde barındıracağı sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, Millet Kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanları oluşturacak.

Çocuklar oyunları, teniz kortları, futbol ve voleybol sahaları, dinlenme alanları, etkinlik çayırlarını barındıracak olan millet bahçesi projelerinde her yaştaki vatandaşlar için kültürfizik alanları da tasarlandı.

Millet bahçelerinin içinde yürüyüş, bisiklet ve gezinti yolları yer alacak. Tema ve meyve bahçelerinin yer alacağı millet bahçelerinde doğa yürüyüş alanları ile vatandaşlar yeşille iç içe vakit geçirebilecek.