25 / 04 / 2024

şanlıurfa otogar arazisi

şanlıurfa otogar arazisi

Şanlıurfa Belediyesi, şehirler arası otobüs terminalinin 81 dönümlük arazisini, 45 milyon 500 bin YTL'ye sattı.

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

Şanlıurfa Harran Otogarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafındahayata geçirilen Harran Otogar'ının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

Şanlıurfa Bozova Otogarı'nın projesi hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 3 otogar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karaköprü, Viranşehir ve Siverek ilçelerindeki 3 otogarı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 880 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Harran'a otogar ve spor kompleksi müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi , "Harran için otogar, spor kompleksi, semt sahaları ve sur içi aydınlatmaları çalışmaları için yakında sahaya ineceğiz." dedi.

Şanlıurfa'da icradan 3.1 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Şanlıurfa 1.Satış Memurluğu, Şanlıurfa Merkez'deki 2. sınıf sulu tarım arazisi olarak kullanılan 4 arsayı satışa çıkardı. İhalenin satış bedeli 3 milyon 157 bin 345 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa'da binlerce köylü yerinden olabilir!

Şanlıurfa'da birkaç uyanık 2012'de çıkan bir yasayı kullanarak, nerede para etmeyen hazine arazisi varsa bunları bulup, kent veya ilçe merkezine yakın hazine arazileri ile takas etmek istiyor. Gerçekleşmesi durumunda ise kanlı olaylar olabilir.

Şanlıurfa'da 4 milyon 528 bin 840 TL'ye satılık triplex ev!

T.C Şanlıurfa 2. Satış Memurluğu, Şanlıurfa Karaköprü'de 4 milyon 528 bin 840 TL bedelle üç katlı bina satılıyor...

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da konut satışlarında artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın dördüncü döneminde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 6.2 artış yaşandı...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

şanlıurfa otogar arazisi Haberi

şanlıurfa otogar arazisi


Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın başkanlığında encümen salonunda gerçekleştirilen ihaleye, 3 firma katıldı. Muhammen bedeli 40 milyon 44 bin 325 YTL olan arazi için firmalar, kapalı zarflarla teklif verdi.
İhale komisyonunun firmaların evrakını incelemesinin ardından zarflar açıldı. "Kocalar Hayvancılık Tekstil LTD ŞTİ" arazinin metrekaresine 510 YTL, "Yılda İnşaat Taahhüt LTD ŞTİ" 520 YTL ve "Mel 4 Gayrimenkul Geliştirme, Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş" firması ise 535 YTL değer biçti. Daha sonra geçilen açık artırma sonucunda, "Mel 4 Gayrimenkul Geliştirme, Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş" 568 YTL ile ihaleyi kazandı.
Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ihalenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'nın, sahip olduğu potansiyelle yalnız Türkiye'nin değil, dünyanın da en önemli kentlerinden biri olacağını söyledi.
Son...