27 / 04 / 2024

şanlıurfa yusufpaşada satılık otel

şanlıurfa yusufpaşada satılık otel

Şanlıurfa İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Şanlıurfa merkez Yusufpaşa Mahallesi 'nde yer alan oteli 12 Eylül 2013 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları uçtu!

İstanbul'da kiralık ev bulmak için bir konut tutmak için en az 4-5 bin TL bütçe ayrılması gerekiyor. Satılık evlerin fiyatları ise neredeyse anlık değişmeye başladı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Şanlıurfa 3. İcra Dairesi, Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Koçören Mahallesi'nde bulunan arsayı ve üzerindeki fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 692 bin 630 TL olarak belirlendi.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Şanlıurfa Viranşehir'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Karakuzu mahallesinde yer alan gayrimenkul 6 milyon 977 bin 124 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 30 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Şanlıurfa Karaköprü'de 17.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Karaköprü İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleşecek...

Şanlıurfa Karaköprü'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satışa çıkarıyor. İhale 25 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Karaköprü'de 11.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin arazi mecliste!

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin bulunduğu arazinin satışa çıkarıldığı iddiası meclis gündemine taşındı..

Şanlıurfa'da icradan satılık 4 gayrimenkul 6.2 milyon TL'ye!

Şanlıurfa 2. İcra Dairesi Şanlıurfa Merkez'de yer alan 4 gayrimenkulü 6 milyon 2 bin 43 TL bedelle satışa sunuyor. Gayrimenkullerin ilk ihalesi 28 Mart'ta yapılacak. 

şanlıurfa yusufpaşada satılık otel Haberi

şanlıurfa yusufpaşada satılık otel


Şanlıurfa merkez Yusufpaşa Mahallesi Köprübaşı mevkiinde yer alan 6 katlı otel binasının muhammen bedeli 5 milyon 971 bin lira, geçici teminat bedeli ise 597 bin 249 lira olarak belirlendi. İhale  12 Eylül 2013 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleştirilecek


İlanı detaylı görüntülemek için