19 / 04 / 2024

Sarah Bloom Raskin

Sarah Bloom Raskin

Joe Biden'ın ABD Merkez Bankasının (FED) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine aday gösterdiği Sarah Bloom Raskin, adaylıktan çekildi.

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

BMW’nin tamamen elektrikli kompakt SAV modeli Yeni BMW iX1 gösterimi, Kerem Giriş’in otomobilden esinlenerek tasarladığı ‘Dream Away’ adlı tasarımı ile CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda gerçekleşiyor.

LG OLED evo İşbirliğiyle CI Bloom Sanat Fuarı Kapılarını Açıyor!

Türkiye'nin çağdaş sanatı desteklemek amacıyla düzenlenen CI Bloom sanat fuarı, LG OLED evo partnerliğinde gerçekleşecek.

Bloom İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bloom İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da Abdullah Olabı ve Ammar Duksi tarafından kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Amerikan Merkez Bankası FED'de bomba istifa! Başkan Biden'a soğuk duş

Joe Biden'ın ABD Merkez Bankasının (FED) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine aday gösterdiği Sarah Bloom Raskin, adaylıktan çekildi.

Katy Perry Hidden Vadisi'ndeki evini 7,95 milyon dolara satıyor!

Orlando Bloom ile birlikte ilk bebeğini kucaklayan şarkıcı Katy Perry, evini satışa çıkarıyor. Ünlülerin gözdesi olan Hidden Vadisi'nin kapılı yerleşim bölgesindeki ev 7,95 milyon dolar değerinde...

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

Orlando Bloom Los Angeles'taki evini 8.9 milyon dolara satıyor!

Evlilik hazırlığı yapan Orlando Bloom ve Katy Perry evlerini satışa çıkardı. Ünlü aktör Orlando Bloom Los Angeles'taki evini 8.9 milyon dolara satışa çıkardı.

Orlando Bloom, New York’taki evini satıyor!

İngiliz sinema oyuncusu Orlando Bloom New York’taki evini satışa çıkardı. Bloom, evi Haziran 2014’te 4,75 milyon dolara almıştı.

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Özdemir ve Asim Ertürk ortaklığında kuruldu.

Sarah Otel Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sarah Otel Ve Turizm Limited Şirketi Emin Canbay ve Mert Gültekin ortaklığında 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Sarah Jessica Parker New York'ta ev yaptırıyor!

Sarah Jessica Parker - Matthew Broderick çifti New York'ta bir emlak projesine hazırlanıyor. Holluwood'un ünlü çiftin yeni evi aralık ayında bitecek.

Tolga Karel, Beylerbeyi'ndeki evini 900 bin TL'ye sattı!

Dominik Cumhuriyeti’nde Sarah Scotti’yle evlenen Tolga Karel, ABD’ye yerleşme kararı aldı. Tolga Karel Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 900 bin TL’ye sattı.

Sarah Bloom Raskin Haberi

Sarah Bloom Raskin

 ABD Merkez Bankası Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı için aday gösterilen Sarah Bloom Raskin, Cumhuriyetçilerin muhalefeti nedeniyle adaylıktan çekildi. 2011'den beri Pennsylvania'dan senatoya seçilen Cumhuriyetçi Senatör Pat Toomeyîn çağrıları nedeniyle zor duruma düşen Raskin'in istifası Başkan Biden'da soğuk duş etkisi yarattı. Biden istifaya ilişkin Raskin, endüstri ve muhafazakar çıkar grupları tarafından "temelsiz saldırılara maruz kaldı' dedi.

OYLAMADA SENATO KARIŞTI

Raskin'in geçmişte bir fintech şirketinin yönetim kurulundaki rolüyle ilgili üstü kapatılan iddialar olduğu gündeme getirilmişti. Cumhuriyetçi Senatör Pat Toomey Cumhuriyetçileri oylamayı boykot etmeye çağırmış ve Komitenin 12 Cumhuriyetçi üyesi Raskin'e yönelik itirazlar nedeniyle oturumu boykot etmişti.

DİĞER ADAYLARA GÜN DOĞDU

ABD Başkanı Biden, geçtiğimiz Ocak'ta FED'in Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Sarah Bloom Raskin'i aday gösterdi ancak Cumhuriyetçilerin sert muhalefetiyle karşılaşan Raskin, Biden'ın FED'de boş bulunan görevlere aday gösterdiği 5...