29 / 03 / 2024

saraybosna rayların onarımı ihale

saraybosna rayların onarımı ihale

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın en temel şehir içi ulaşım aracı olan tramvayların yenilenmesi ve rayların onarılması için 50 milyon avroluk iki ayrı ihaleye çıkılacağı açıklandı...

TOKİ Kuzey Ankara Girişi projesi onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Saraybosna'da tramvay alımı ve rayların onarımı için 50 milyon avroluk ihale!

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın en temel şehir içi ulaşım aracı olan tramvayların yenilenmesi ve rayların onarılması için 50 milyon avroluk iki ayrı ihaleye çıkılacağı açıklandı...

Çatı onarımına tüm kat malikleri katılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Beş katlı,beş daireli bir binanın en üst katında oturmaktayım. Ancak çatı akmakta. Bu çatının onarımı için kış gelmeden girişimde bulunmalıyım. Buna tüm kat malikleri katılmalı mı?' sorusunu yanıtladı.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Çatı onarım sözleşmesi nasıl yapılır?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Evimin çatısının onarımı gerekiyor ancak malum çatı riskli bir çalışma alanı. Sorumluluktan kurtulmak için ne gibi bir sözleşme yapmalıyım?' sorusunu yanıtladı.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadaıl Ruhullayev tarafından kuruldu. 

TOKİ Kuzey Ankara Girişi konut onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1 -3 -5 -6 -7 -8 -9 ve 15 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Çatı onarımı tüm malikleri ilgilendirir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen''Binamızın yaşı nedeni ile çatısında önemli problemler var. Çatı altındaki daireler su sızmalarından şikayetçi. Ancak toplantılarda buraların onarımı için yeterli çoğunlukta karar çıkmıyor. Bu nedenle de onarımı yapamıyoruz.  Bunu

Çatının onarım masraflarını kim öder?

Apartman çatıları, Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anayapının ortak alanları arasında bulunuyor. Peki, Çatının onarım masraflarını kim öder?

Zonguldak Belen Sanayi Sitesi yolların onarım bekliyor!

Zonguldak Ereğli'deki Belen Sanayi sitesindeki 200 esnaf bozuk yolların onarımı için destek istedi. Esnaf 3 yılı aşkın süredir yolların asfaltlanmasını istediklerini belirttiler.

Malatya Vagon Onarım Fabrikası’nın özelleştirilmesi durduruldu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Vagon Onarım Fabrikası’nın (VOF) özelleştirilmesinin durdurulduğunu açıklayarak, fabrika alanının Lojistik Ticaret Merkezi’ne dönüştürüleceğini belirtti.

saraybosna rayların onarımı ihale Haberi

saraybosna rayların onarımı ihale

Saraybosna Kantonu (KS) Ulaştırma Bakanlığı tarafından açıklanan ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasının (EBRD) desteklediği projelerle yeni tramvayların satın alınması ve mevcut tramvay raylarının onarılması amaçlanıyor.

Saraybosna Kantonu Ulaştırma Bakanı Adi Kalem, yaptığı açıklamada, Saraybosna'nın ulaşım olanaklarının geliştirilmesi için açılan uluslararası ihalelerden birinin 30 milyon avroluk yeni tramvay alımı, diğerinin ise 20 milyon avroluk rayların yenilenmesi ihalesi olduğunu kaydetti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; tramvay alımıyla ilgili ihale başvurularının 20 Temmuz'a kadar süreceğini belirten Kalem, başvuruların EBRD'nin resmi internet sitelerinden gerçekleştirilebileceğini aktardı. 

Kalem, tramvay raylarının yenilenmesiyle ilgili ikinci ihaleyle de şehrin merkezindeki Marin Dvor'dan tramvay hattının son durağı Ilidza'ya kadar olan rayların yenilenmesinin amaçlandığını dile getirdi.

EBRD'nin desteklediği bu ihalenin başvurularının ise 21 Ağustos'a kadar devam edeceğini kaydeden Kalem, başvuruların yine...