16 / 04 / 2024

sarısu kadınlar plajı açılış tarihi

sarısu kadınlar plajı açılış tarihi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel’in Konyaaltı Sahili’nin devamında yer alan Sarısu mesire alanının bir bölümünün ’Kadınlar Plajı’ olarak düzenleneceğini açıklaması, hem tepki hem destek buldu.

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

Peugeot 308, “Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili” jürisi tarafından “Yılın En İyi Şehirli Otomobili” ödülüne layık görüldü. Peugeot CEO’su Linda Jackson konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

2018 yılına ait konut satış rakamları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı. Türkiye genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin 398 konut satış sonucu el değiştirdi. Peki, 2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

Doğulu kadınlar konut yatırımına yöneldi!

Ekonomik gücünü arttıran kadınların yatırım tercihi gayrimenkul oldu. Doğu'da konut edinen kadınların sayısı yüzde 70 arttı.

Türkiye'nin yüzde 63'ünü erkekler, yüzde 37'sini kadınlar parselledi!

Türkiye'deki 57 milyon 148 bin 995 bin parselden yüzde 63'ü erkeklerin, yüzde 37'si kadınların üzerine kayıtlı. 

Kadınların inşaat sektöründeki konumu güçleniyor!

Evlerde ve binalarda erkeklere göre çok daha fazla vakit geçiren kadınlar, binaların inşasında henüz arzu edilen düzeyde söz sahibi değiller. 

Konutta Kadınlar Günü kampanyası 2018!

İnşaat firmaları bu yıl da kadınları unutmayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kampanyalar hazırladı. İşte kampanya hazırlayan firmalar ve projeleri...

Babacan’dan kadınlar gününe özel Maldivler tatili!

Babacan Holding Kadınlar Günü’ne özel kampanya hazırladı. Holding, projelerindeki tüm daire tiplerinden konut alan 8 kadına çift kişilik Maldivler tatili hediye ediyor..

MiaVita Beytepe'den kadınlar günü mesajı!

MiaVita Beytepe projesinde çalışan Mimar Evren Yılmaz ve personel Nurgül Çimen, inşaatın faklı alanlarında emek gösteren kadın emekçilerin kadınlar gününe özel mesaj paylaştı...

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Konut alımında son sözü kadınlar söylüyor!

İntegra Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, gelişen Türkiye ile beraber iş hayatında daha fazla rol almaya başlayan kadınların, ev hayatına da yeterli özeni gösterebilmek adına daha konforlu ve fonksiyonel ev aradığını söyledi..

Kadınlar mı erkekler mi daha çok ev alıyor?

2017 yılına ait konut satış rakamları dün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Peki açıklanan verilere göre en çok kadınlar mı , erkekler mi ev sahibi oldu?

sarısu kadınlar plajı açılış tarihi Haberi

sarısu kadınlar plajı açılış tarihi


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel’in Konyaaltı Sahili’nin devamında yer alan Sarısu mesire alanının bir bölümünün ’Kadınlar Plajı’ olarak düzenleneceğini açıklaması, hem tepki hem destek buldu.


Böyle bir uygulamayı olumlu bulduklarını söyleyen Antalya Engelliler Derneği Başkanı Seval Yasak, "Kadınlar lokali, kadınlar kahvesi var, kadınlar plajı neden olmasın" dedi. Antalya’da bir süre önce Kaleiçi’ndeki Mermerli Plajı’nın kadınlar için ayrıldığını belirten Yasak, şunları söyledi:


"Büyükannelerimizin hepsi orada denize giriyordu. Aldığımız duyumlara göre bu bölgede yapılacak Kadınlar Plajı sadece kadınların denize girmesine yönelik bir yer olmayacak. Plaj kapsamındaki işletmelerde kadınlara büyük istihdam yaratılacak ve birçok kadın arkadaşımız çalışma imkanı bulacak. Burada oluşturulacak mini pazar yerinde el emeğiyle ürettikleri malzemeleri pazarlama imkanı verilecek. Söz konusu plaj sadece tesettürlü kadınlara yönelik bir plaj asla...