19 / 04 / 2024

sarıyer tarabyalife satış fiyatları

sarıyer tarabyalife satış fiyatları

Tarabya Life Konutları, İstanbul Sarıyer Ferahevler bölgesinde hayata geçirildi. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen proje 11 blok olarak yükseliyor...

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sarıyer'de 16.4 milyon TL'ye satılık avlulu ahşap ev!

T.C. İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesi, 1787 ada, 32 parselde bulunan avlulu ahşap evi 16 milyon 333 bin 800TL'ye satıyor.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Sarıyer'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy mahallesinde yer alan gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 15 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Sarıyer Altınkum Plajı 92.6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Sarıyer’in en ünlü plajlarından Rumeli Kavağı’ndaki Altınkum Plajı ve Gazinosu İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 92 milyon 690 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli,Sarıyer İlçesi, Kilyos Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 72 bin 83 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sarıyer'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maden Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 985 bin 724 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Sarıyer Yeniköy'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mahallesi'nde yer alan bahçeli kargir ev vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sarıyer Dragani Sitesi'nde 9.2 milyon TL'ye icradan satılık 8 villa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Uskumruköy Mahallesi'nde yer alan Dragani Sitesi'ndeki 8 adet villa icradan satışa çıkarıldı.

Sarıyer'de 195.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Mirgün Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 195 milyon 487 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 7.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yenimahalle Mahallesi'nde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 7 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 25 Temmuz olarak belirlendi. 

Sarıyer'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul ili Sarıyer İlçesi, Reşitpaşa Mahallesi'nde yer alan dubleks ev ve arsası vasıflı gayrimenkul 4 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mahallesi'nde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 8 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

sarıyer tarabyalife satış fiyatları Haberi

sarıyer tarabyalife satış fiyatları

Tarabya Life projesi  Uzman-Svot Yapı Ortaklığı  tarafından, İstanbul Sarıyer ilçesine bağlı Ferahevler bölgesinde yer alıyor. Tarabya Life projesi 11 blokta 256 konuttan meydana geliyor.


15 bin 300 metrekare alanda hayata geçirilen Tarabya Life projesinde konutların alanları 71 metrekare ile 297 metrekare arasında değişiyor. Tarabya Life'ta +1, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe ve çatı dubleksi daire seçenekler sunuluyor.


Tarabya Life ev fiyatları 1 milyon 220 bin TL'den başlayarak, 4 milyon TL'ye kadar yükseliyor. Tarabya Life projesinde yüzde 40 peşinatla vade farksız 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor. 


Tarabya Life Ferahevler teslim dönemi!


Tarabya Life Ferahevler teslim dönemi Aralık 2018 olarak planlanıyor. Tarabya Life projesinde fitness, sauna, buhar odası, jakuzili yüzme havuzu, çocuk oyun alanı gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Adres: Ferahevler mah. Adnan kahveci cad. Saksıgüzeli sok. No:22...