29 / 03 / 2024

sarıyerde ihale

sarıyerde ihale

Sarıyer Belediye Başkanlığı, Mirgün mahallesinde bulunan arsayı 2 milyon TL'ye satacak. Satış, 28 Haziran Perşembe günü saat 11:30'da yapılacak

Sarıyer'de servet değerindeki turizm arazisi 21 yıllığına kiralandı! İstanbul'un en değerlilerinden...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Sarıyer’deki 9 dönümlük araziyi kiralamak için 31 Ağustos 2023 tarihinde ihale düzenledi ve o isme 21 yıllığına kiraya verildi. İşte ayrıntılar...

Sarıyer'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maden Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 985 bin 724 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Sarıyer'de 7.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yenimahalle Mahallesi'nde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 7 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 25 Temmuz olarak belirlendi. 

Sarıkamış'ta 5.4 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Kars İli Sarıkamış ilçesinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihale ile satılacak. Mülkiyeti Sarıkamış Belediye Başkanlığı'na ait olan 7 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 404 bin 560 TL bedel ile satışa sunuldu. 

Sarıyer'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Sarıyer'de Yeniköy Mahallesi'nde yer alan kargir dükkanlı ahşap ev icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmaz için ihale bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Sarıkamış'a 316 yeni konut yapacak!

TOKİ tarafından Kars’ın Sarıkamış ilçesine inşa edilecek 316 konutun ihalesini yapıldı. 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ'den Kayseri Sarız’a 110 konut!

TOKİ tarafından Kayseri’nin Sarız ilçesine yerel mimaride 110 konut inşa edilecek. 27 Haziran tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Zonguldak Üzülmez emeklilerinden Mustafa Sarıoğlu'na TOKİ talebi!

İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, "31 Ağustosta Çınartepe ve Baştarla mahallesinde Üzlümez TOKİ konutlarıyla ilgili ihale süreci ve tarihi verildi. Bu birinci etabı kapsıyor" dedi.

İstanbul Sarıyer'de 3 milyon TL'ye satılık bahçeli ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Zekeriya Köy'deki 580,00 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulü satışa çıkardı. Bahçeli Kargir Ev niteliğinde olan konut 3 milyon TL'ye ihale ediliyor.

Manisa Sarıgöl Kent Meydanı projesi ihale aşamasında!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin, Sarıgöl'e engelli yürüyüş yolu, yeşil alan ve havuzların bulunduğu modern bir kent meydanı kazandırmak için hazırladığı proje ihale aşamasına geldi.

Kocaeli Kandıra Sarısu'ya sahil yolu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Sansu, Sarısu Kerpe, Sarısu Seyrek bağlantı yollan yapımı için ihale yapıldı.

Kandıra Sarısu’ya sahil yolu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Sarısu, Sarısu Kerpe, Sarısu Seyrek bağlantı yolları yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli Sarıdere’ye yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sarıdere Yaya Geçiş Köprüsü yapımı için ihale yapıldı. Köprünün 120 günde tamamlanması planlanıyor...

sarıyerde ihale Haberi

sarıyerde ihale
Sarıyer Beledi Başkanlığı Mirgün mahallesinde bulunan konut alanı imarı olan arsayı 2 milyon TL'ye 28 Haziran Perşembe günü saat 11:30'da kapalı teklif usulü ile satacaktır.


İlan için