19 / 04 / 2024

Satı Çırpan ankara ev

Satı Çırpan ankara ev

Türkiye’nin ilk köylü kadın muhtarı olan Satıkadın’ın (Satı Çırpan) Ankara’nın Kazan ilçesindeki evini müze yapmak üzere tadilata başlayan belediye ekipleri, kerpiçten yapılmış olan binanın tadilat sırasında yer yer çökmesiyle büyük tehlike atlattı...

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Başkentte imarlı iki arsa satılacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Akyurt Belediye Başkanlığı, Ankara Akyurt'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Ankara Hali'nde balık şenliği! 12 kg hamsi 120 TL'ye satışta! Ankara Balık Hali 19 Aralık 2022 fiyat listesi 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 19 Aralık 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Balık Hali'nde balık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 19 Aralık fiyat listesi...

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Reysaş GYO, Sincan'da 13 bin 847 metrekarelik arsa alacak!

T.C. Ankara Batı 1.İcra Hukuk Mahkemesi'nde gerçekleşen taşınmaz mal satışı sonucunda Ankara İli Sincan İlçesindeki 13.847 metrekarelik yüzde 100 sanayi imarlı gayrimenkule Reysaş GYO'nun lehine sonuçlandı. 

Konut satışlarında hangi il lider?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak 2021'e ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, Türkiye’de Ocak'ta70 bin 587 konut satıldı. Mega kent İstanbul 13 bin 666 konut satışı ile en yüksek paya sahip olurken, onu 6 bin 635 konut satışıyla Ankara takip etti.

İpotekli konut satışı yüzde 900,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı verilere göre, en fazla ipotekli konut satışı İstanbul, Ankara ve İzmir'de olurken, ipotekli konut satışının en düşük olduğu iller sırasıyla Hakkari, Ardahan ve Şırnak oldu.

Ankara'da konut satışında bu ilçeler başı çekiyor!

Başkent Ankara'da yılın ilk yarısında 64 bin 52 konut satıldı. Ankara´da konut satışlarının yoğun olduğu ilçeler sırasıyla Keçiören, Çankaya, Mamak, Yenimahalle ve Etimesgut oldu.

Mega kentlerde en çok konut satılan ilçeler!

Türkiye'de en çok konut satışı İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılıyor. Peki, 3 büyükşehirde hangi ilçede ne kadar konut satılıyor?

Küçük şehirlerde konut satışları arttı!

Gayrimenkul sektörünün bu yıl 3. çeyrekte ihracat performansı arttı. Konut satışları, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde yavaşlarken Bursa gibi daha küçük şehirlerde artış gösterdiği gözlemlendi.

Konut satışlarında lider Ankara oldu!

TÜİK tarafından hazırlanan konut satış istatistiklerine Ankara damga vurdu. Başkent, Şentepe, Ufuktepe, Beytepe gibi yerleşim yerlerinin hızla gelişmesiyle birlikte, Şentepe'de bir ev 20 yıl önce 10 bin TL'ye satılırken bugün aynı bölgede bir daire 350 bin TL'den alıcı bekliyor. .

Ocak ayında saatte 128 konut el değiştirdi!

Türkiye genelinde Ocak ayı konut satış verileri açıklandı. Sonuçlara göre, 95 bin 389 konut satıldı. İstanbul'u, 10 bin 686 konut satışıyla Ankara, 5 bin 665 konut satışıyla İzmir takip etti.

Satı Çırpan ankara ev Haberi

Satı Çırpan ankara ev

Cumhuriyetin kurulduğu ilk yıllarda yapıldığı tahmin edilen kerpiç binada müze yapmak üzere belediye ekipleri tarafından tadilat çalışmaları başlatıldı. Tadilat işlemlerine binanın çatısından başlayan ekipler burayı onarırken çürümüş olan çatının bir bölümü ile duvarın bir kısmı çöktü ve altındaki 2. katın zeminini de çökerterek bir alt kata kadar indi. Çöken çatının altında kalmaktan son anda kurtulan belediye ekipleri, olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.


Belediye Başkanı Lokman Ertürk ise Kazan’ın ilkler ve enlerle anılan bir ilçe haline geldiğini belirterek, ”Kazan bugün Türkiye’nin en hızlı gelişen Ankara’nın ve dış ilçeleri içerisinde gelişmişlikte 1. sırada olan bir ilçe haline geldi. Kazan bu kadar hızlı gelişirken kendi öz değerlerini de asla geri planda bırakmıyor. Bizler çocukluğumuzda Satıkadın’ın yaşadığı bu konağı görmek için özellikle bu...