19 / 04 / 2024

satılık arsa şişli ayazağa

satılık arsa şişli ayazağa

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Şişli Ayazağa'da bulunan turizm ve ticaret imarlı arsa için yaptığı ihalede verilen tekliflerle ilgili dosya incelemeleri sürüyor.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Belediyeden 2 taksitle satılık arsa!

Yozgat İli Sorgun Belediye Başkanlığı, Yozgat Sorgun Agahefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsa için iki taksit imkanı sağlanıyor.

Kağıthane Belediyesi'nden satılık arsa!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Aralık'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

İl Özel İdaresi'nden satılık arsa fırsatı!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

İzmir Çiğli'de 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Karşıyaka Satış Memurluğu İzmir Çiğli'de yer alan arsayı 19 milyon 40 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Çiğli'de 26.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Karşıyaka 1. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 22457 ada 2 parselde yer alan arsayı 26 milyon 721 bin 694 TL'ye satıyor...

İzmir Çiğli'de 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve iş yeri binası!

T.C. Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi Sasalı Mahallesi, 18 Cilt, 1737 Sayfa, 72 ada, 4 parselde yer alan arsa ve iş yeri binasını 12 milyon 41 bin 24 TL'ye satıyor...

Karşıyaka'da 16.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra 3. İcra Dairesi, İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı 16 milyon 482 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

İBB'den Şişli'de 450 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 450 milyon TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 22052 ada, 2 parselde yer alan 2 bin 127,49 metrekarelik arsa 6 milyon 382 bin 470 TL'ye satıyor...

satılık arsa şişli ayazağa Haberi

satılık arsa şişli ayazağa


Emlak Konut GYO'nun Ataşehir'deki merkezinde 14 Şubat 2008'de gerçekleştirilen ihalede, 9 teklif alınmıştı. En yüksek teklifi 450 milyon YTL ile Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un şirketi Limitless ve Alke İnşaat'tan oluşan ortak girişim grubu vermişti.


Limitless-Alke İnşaat Ortak Girişiminin Emlak Konuta önerdiği gelir 90 milyon YTL olurken, ihalede 276 milyon YTL teklif veren Ağaoğlu Şirketler Grubuna bağlı Akdeniz İnşaat ise 104 milyon 880 bin YTL ile Emlak Konuta en yüksek şirket payı gelirini sunmuştu. Emlak Konuta önerilen en yüksek oran da yüzde 40 ile Torun Yapı-Torun Pazarlama Ortak Girişiminden gelmişti.


Toplam hasılat, şirket payı toplam geliri ve şirket payı gelir oranı dikkate alınarak 29 Şubat cuma günü ikinci teklifler alınacak. İlk tekliflere göre ikinci oturumu gerçekleştirilecek ihaleye,...